Devinov Zakon
Niko od nas nije bio u prilici birat, ko ce mu biti roditelj. Niti smo u mogucnosti birat, koga cemo zavoliti. Ali, mozemo birat izmedju...covjek - necovjek.
Devin i Mirjana, na ovaj nacin vam zelim dati do znanja, da sam uz vas.
Olivera Kelecevic
Zato sto dzukele kao sto su Miroslav Ilic shvate da dati zivot nekome je nesto drugo a ne njihov hir. Nekada sam mu se kao pevacu divio sada ga prezirem. Da sam ja u njegovoj sitaciji, ponosio bih se sinom kao sto je Devin. Zelim da Vasa peticija dobije sire razmere i USPETE u nameri da se ovakav Zakon usvoji i dzukele stavi tamo gde ime je mesto.
Evo i moj podrska..:) Milan Mile Bijelic
Re: Re: Re: Ko se plasi DNK???
#126: - Re: Re: Ko se plasi DNK???
Molim da se informisete...oni su bili u kontaktu i dogovor je bio da dodje...dok doticnnom nije stavljen ultimatum....nadam se da Ce ih bog sve po zasluzi....
Cmokic
Re: Ko nam kroji zakone
#38: Verica - Ko nam kroji zakone
E pa draga... srbi su uvek srbi bez obzira gde su rodjeni....eto za proste da se uprosti....
Pozzz
JER DOSTA SU ZENE PODMETALE KICMU ....!!!
samo napred
samo napred,Podržavam peticiju
Podržavam peticiju
Podržavam peticiju
Podržavam peticiju
Podržavam peticiju
Podržavam peticiju
Re:
Prepametna odluka da do 23. godine traje proces. To treba i u Srbiji, mnogo je kopiladi i kurvi u srpskom narodu.
Pozdrav za majku i sina, pozdrav za pravdu!
Uz tebe smo ! Pravda I istina Uvek pobedjuje ma Koliko bolila ! Katarina & ( sin ) Darwin Houston Texas
Svako dete treba da ima pravo da zna ko mu je bioloski otac. I wish you all the best and hoping that some day you get the legal proof of him being your father. Physical you don't need since you are his mirror image when he was your age. ( Jadranka NJ )
| This discussion has been closed. |
Iako smatram da se do određene godine djeteta zakonski mogao tražiti dnk i da bi to bilo obavezno, pa da je dotični neotac i predsjednik Amerike. S obzirom da ste vi i Devin stjecajem okolnosti zakasnili ja ipak vjerujem da bi to i u slučaju meni osobno prekrasnog Devina i druge takve djece trebalo biti neograničeno razdoblje. U Hr je npr maximalna dob 23 godine djeteta i poslije toga ne može se vise ništa zakonski poduzeti. Zelim vam puno sreće.