Devinov Zakon
Upravo imam isti slucaj u porodici sa covekom srlo do mrcajevaca
A porodicmi projatelj
Zabio noz u ledja
Krije se.
A komentar me da CE se tome najvise obradovati tata MIroslav
svi imamo pravo na bioloske roditelje i da znamo svoje porijeklo svi gene prenosimo na dijecu i unucad i td zato i devin ima pravo da svojoj dijeci kaze ko su mu otac dijed pradjed i td
velika nepravda u zakonu...neshvatljivo da ne postoji zakon obaveze o testiranju dnk!!!!! zar moze osoba koja to ignorise mirno spavati...cega se plasi? pa to je najveca radost za ljudsko bice....
DA DECA BEZ OCEVA
NIKAD SE NE DESE.
NEK SVAKO DETE
PRAVDU TRAZI
DA ZAKON O RODITELJSTVU
ZA SVAKOGA VAZI.
DA SRBIJA ZEMLJA
DEVINOV ZAKON DONESE
DA DECA ZNAJU KO SU RODITELJI
A NE DA SE DESE.
I NEKA PRAVDA IPAK POBEDI
ONAJ KO JE POSTEN
TAJ I VREDI.
Devinov zakon je zakon sve djece svijeta. Sva djeca koja nemaju roditelje ,, imaju ih a ne zele da ih priznaju imaju pravo na svoje pravo.. zato ljudi potpisite nebi li ste pomogli milijunima djece da se osjecaju priznatim... i da znaju svoje porijeklo. e
E
Devinov se zakon cita
cijeli svijet je uz njeg stao
da pobijedi bezzakonje
tu mu snagu jest Bog dao.
Bravo Devin, bravo zlato
nisi ti kriv za sudbinu
i ti si samo iskren covjek
koji voli otadzbinu.
Volis svoju krv devine
svoga, oca, brata sestru,
volis svoje sto je sveto
nisi dijete ti prokleto
Ti si DEVINZAKON.
Da se DNK analiza u Srbiji uvede kao sudski i vazeci dokaz u procesima oko dokazivanjima ocinstva ili suprotno. Velika je sramota i ako hocete ne znanje aktuelne vlade da nema saznanja ili nece da ima, koliko je DNK analiza vazna uopste. U svim ostalim zemljama zapadne Evrope to je normalna stvar.
Re: Ko se plasi DNK???
#49: Stop lazima - Ko se plasi DNK???
Hajde ludace blesavi ne lupetaj tu kad si tako glup,sto si dokazao sa svojm glupim komentarom.
Karakter ti se ogleda u svakoj napisanoj rijeci! Kako ti znas kakvu Miroslav Ilic ima porodicu? Da li
je srecna ili nije, da li je porodica divna ili nije? Tvoja razmisljanja su tipicna ona zaostala, da ne kazem
prava balkanska.
Tu mislim na mnoge ljude sa Balkana kao sto si ti koji pricaju o necemu o cemu nemaju
pojma, ali da kazu da nema pojma, tacnih infomacija i znanja o necemu to niko nece i ne pada im na
pamet. Vi ste problem svojih drzava na Balkanu i smetate mnogim pametnim ljudima koji nisu takvi kao ti
lupetalo jedno obicno.
sva djeca zasluzuju ista prava oni nisu birali roditelje niti ispastati Zbog greski roditelja a roditelji su duzni da izdrzavaju djecu do onog dana dok nebudu sposobni sami svoj zivot voditi
Sramno je koliki broj ljudi nije svjestan koliko je to vazno, koliko su nezainteresirani.
Molim da se ukljucimo svi....hvala!
Zato sto svko dete ima pravo da zna ko su mu bioloski roditelji ko su mu baba deda prababa i tako dalje Dete nije krivo za greske roditelja Dete je dar od Boga a ne necija greska
Zato sto svako ima pravo da zna ko su mu bioloski roditelji. Narocito zbog potomaka, naslednih bolesti I porodicnih osobenosti. U Srbiji ima ostavljene dece koja kada porastu zele da znaju ko su im roditelji.
Potpisujem zbog Devina. Sramota je da deca ispastaju zbog svojih lakomislenih roditelja,a pogotovo da jure svoje oceve. Meni je neprijatno na Devonov red sto < juri> onog prostaka i seljacinu Miroslava Ilica. Ali mu sigurno nije lako bilo bez oca i razumem ga. Dok vidim da gospodji Mirjani jako prija bilo kakav publicitet.Ne razumem sta Vam je ovo trebalo! Mogli ste podneti zahtev Tuzilastvu za utvrdjivanje ocinstva i platiti koliko kosta. Teskih slucajeva u zivotu sam se nagledala i nadam se da ce Zakon zaista zaziveti. Pozdrav
I ja sam imala isti slucaj , 15 godina je trajalo utvrdjivanje ocinstva, otac nije dosao 3 puta na zakazano vadjenje dnk i izvodjeni su drugi dokazi i na kraju je Apelacioni sud utvrdio ocinstvo.Otac se nikad nije javio niti platio sudske troskove ni alimentaciju.Zivi u Svajcarskoj i ne mogu nikako da naplatim alimentaciju sad pokusavam preko drzavnih organa Srbije a nema imovinu na svoje ime u Srbiji ali ima u Americi i Svajcarskoj.
Re:
Hvala za iskreno svedocenjeI ja imam cerku od 22 god koju otac nije video nikad i 15 god smo utvrdjivali ocinstvo, naravno sve smo zavrsili ali je u njenoj dusi ostao trag uopste nema samopouzdanja iako je lepa pametna student 4 god.Tesko se samo nosim sa tim njenim krizama.
devinov zakon
Miroslavu , sada već ovim postupkom zarđaše sve medalje i sva priznanja ! Najveća medalja je RODITELJSTVO !!! On se toga odriče , umesto da se ponosi Devinom .Cela estrada je zgranuta potezom koji se retko sreće u svetu . Devin je njegova najsjajnija medalja . Da li je Miroslav Ilić toga svestan ???!!!
| This discussion has been closed. |
Iz tih Sam sela znam mnogo toga IMA.muskarci su tamo sirovine a kukavice u dusi.
I
Ima toga vise nego sto se zna
Svaka cast za peticiju.cela porodica moja he potpisuje