Peticije.online

Peticija za dolazak low cost avio-kompanija u Nis (ZAVRSENA)

NEMOJTE DA DUPLIRATE POTPISE !

Gost#1 Oct 29, 2013, 15:53
Mozemo samo da se nadamo za sad a bilo bi ktajnje vreme. od roterdama do eindhovena i do beograda mi je brze , no od surcina do autobuske i autobusom do aleksinca a i skuplje mi ispada od surcina do kuce kad se sve sabere sto je absurdno to je trenutna situacija al bice bolje nadamo se pozdrav
Gost#2 Oct 29, 2013, 20:49
jednostavno Niski aerodrom treba da rad
Gost#3 Oct 30, 2013, 01:10
Podrzacemo vasu akciju sa velikim zadovoljstvom mi koji zivimo u Parizu a uglavnom smo rodom sa prostora Juzne i Istocne Srbije.Takodje treba obezbediti par dobrih autobuskih veza u saradnji sa Nis -Ekspresom gde bi recimo jedna linija isla sa Aerodroma Konstantin Veliki usput stavsi na GLavnu Zelzenicku i Autobusku Stanicu u Nisu - do glavne Zeleznicke, Autobuske i Aerodroma Vrazdebna u Sofiji usput stajuci samo u vecim mestima,isti model primeniti i do Aerodroma Aleksandar Velikiu Skoplju i Nikola Tesla u Beogradu gde bi ovoga puta taj autobus imao stajaliste u Despotovcu i Svijalncu odakle je vecina nasih iseljenika u Francuskoj.Druge polaske takodje prilagoditi avio-linijama iz zemalja iz kojih slecu pa bi tako po sletanju aviona iz Ciriha taj isti autobus isao do Pristine (KOMERC rusi sve barijere i granice)...itd...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.