Peticija za dolazak low cost avio-kompanija u Nis (ZAVRSENA)
NEMOJTE DA DUPLIRATE POTPISE !
Gost#1 Oct 29, 2013, 15:53
Mozemo samo da se nadamo za sad a bilo bi ktajnje vreme. od roterdama do eindhovena i do beograda mi je brze , no od surcina do autobuske i autobusom do aleksinca a i skuplje mi ispada od surcina do kuce kad se sve sabere sto je absurdno to je trenutna situacija al bice bolje nadamo se pozdrav
Gost#2 Oct 29, 2013, 20:49
jednostavno Niski aerodrom treba da rad
Gost#3 Oct 30, 2013, 01:10
Podrzacemo vasu akciju sa velikim zadovoljstvom mi koji zivimo u Parizu a uglavnom smo rodom sa prostora Juzne i Istocne Srbije.Takodje treba obezbediti par dobrih autobuskih veza u saradnji sa Nis -Ekspresom gde bi recimo jedna linija isla sa Aerodroma Konstantin Veliki usput stavsi na GLavnu Zelzenicku i Autobusku Stanicu u Nisu - do glavne Zeleznicke, Autobuske i Aerodroma Vrazdebna u Sofiji usput stajuci samo u vecim mestima,isti model primeniti i do Aerodroma Aleksandar Velikiu Skoplju i Nikola Tesla u Beogradu gde bi ovoga puta taj autobus imao stajaliste u Despotovcu i Svijalncu odakle je vecina nasih iseljenika u Francuskoj.Druge polaske takodje prilagoditi avio-linijama iz zemalja iz kojih slecu pa bi tako po sletanju aviona iz Ciriha taj isti autobus isao do Pristine (KOMERC rusi sve barijere i granice)...itd...