Peticije.online

Peticija za dolazak low cost avio-kompanija u Nis (ZAVRSENA)

Peticija i mediji

Gost#1 Nov 01, 2013, 07:54
Stavanger - Nis
Nadam se direktnoj liniji !!!
Gost#2 Nov 01, 2013, 09:38
Odlično za razvoj turizma na Staroj planini.
Gost#3 Nov 01, 2013, 20:59
Kometar ? Sve ste u pravu , postoji aerodrom sa dugom tradicijom i kompletno opremljen sa osobljem koje prima platu a nema posao i sa autobuskom linijom - koja sluzi svemu drugom osim onome zbog cega postoji.Ja kazem ,hajde da lepo damo u zakup gospodinu Palmi i on ce resiti sve nase probleme bez komentara - pa znas neda nam Beograd . Carevo novo odelo - je bajka u kojoj vec predugo zivimo , ostaresmo , a pamet ne dobismo ! Najlakse je leteti avionom-najeze je od Beograda do Nisa.Skoro sam sleteo iz Osla u pola jedan nocu .Proveo sa noc na Beogradskoj zeleznickoj stanici (prvi autobus za Nis je polazio tek u 5 i 15 ujutro ) Divna noc sa Beogradskim klosarima , samo da znate - ti ljudi su mnogo pametniji nego sto izgledaju.Mnogo sam se lepih prica naslusao.Zeleznicku stanicu u Bg. zakljucavaju nocu , pa mi sedimo ispred. Lepota - pod uslovom da ne pada kisa.A onda putnicki voz do Nisa koji polazi u 3 iz Bg. , a u Nis stize u 9 ujutro ( naravno po redu voznje ).E cega tu sve ima , a predeli su predivni....... Divna je Srbija ! Wizz airom sam leteo iz Osla do Nisa 2 sata i 40 minuta , a vozom iz Bg, do Nisa 7 sati.A troskovi putovanja su skoro isti , sa cenom avionske karte - naravno pod uslovom da istu kupite na vreme (pod povoljnim uslovima) Ocigledno da ljudi iz Nisa koji treba da brane interese svojih gradjana,to ne cine na pravi nacin - braneci se parolom neda nam Beograd - kao da mi poreze placamo u Beogradu , a ne u Nisu....Mislim za sebe da sam gospodin covek moralno i intelektualno i da cu kao takav moci da sletim u svoj rodni grad na nasem aerodromu , kao svoj na svome. P.S. Verujtemi da posle ovakvog putovanja , coveku treba najmanj tri dana odmora - da bi sebe doveo u normalno stanje. Pozdrav !
Gost#4 Nov 02, 2013, 16:09
Direktni let Bec- Nis
Gost#5 Nov 05, 2013, 17:06
Kad bi svakog petka noc imao avion iz İstanbula za Nis i nedeljom uvece za nazad ja bi svaki nedelja dolazila
Gost#6 Nov 05, 2013, 17:09
I live in İstanbul and have so many friends in Nis. I am working here, so if there is a flight on Friday evening from İstanbul to Nis and Sunday evening from Nis to İstanbul, I would fly every weekend to see my friends and family.
uk#7 Nov 07, 2013, 17:44

i

Direktan iz Londona za Nis, samo napred Nis!!
Mi te puno volimo!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.