Podrska Sasi Jankovicu
Zastitnik gradjana...siri dalje!
ZG
Ne mogu da verujem kakva je ovo hajka na instituciju ombudsmana. Njima nista ne znace ljudska prava,nazadnjaci Diktatori! Za zastitnika gradjana culi tek posle afere Zandarm. Tuga za Srbiju,tuga!
Opsenari i galamdzije uvek mogu da ga smene. Brojniji su.
Potpisala sam peticiju sa namerom i željom da se zaštiti funkcija zaštitnika građana i ličnost koja to obavlja stručno, odgovorno, požrtvovano i hrabro - Saša Janković. Nedopustiva je hajka na Sašu Jankovića, na najgnusniji, najdrskiji i najbezobrazniji i bahat način od onih ISTIH, koji su bili na vlasti u vreme ubistava: Ćuruvije, Dade Vujasinović, Stambolića, na Ibarskoj magistrali...Radovali se ubistvu Zorana Đinđića. Da li ćemo to ponovo dozvoliti? Ne smemo da ćutimo, moramo dići svoj glas, aktivirati demokratske i slobodarske snage sa čestitim i umnim ljudima koji su se povukli pred nadirućim zlom.
Re: Re: F odeljenje
botovcina! Neverovatno da snjuraju po peticijama hahaaa Samo snjurajte,uskoro cete po kontejnerima snjurati
U svemu su neuspesni , samo u rusenju dobri. Polako se odomacuju neke recenice, kao:" sramota me je da kazem...", koja kao takva ne bi smela da se izgovori nigde osim u kafani ili na pijaci. Mozda jos na stadionu. A svakim danom njihove nekontrolisane vlasti , drzave ima sve manje. Ona se pretvara u sluskinju, u saucesnika necasnih rabota nesposobnih poltrona kojima je okruzen vrli AV. Ima mnogo toga, ali ono sto je meni vazno, vidim preuzeo je i Sasa Jankovic: Parada ponosa i Helikopter. Vazno je i ono sa "kradjom identiteta". Ali, to ili nije na redu ili ne spada u domen rada Zastitnika gradjana. Mada mislim da spada, i da se tolika histerija dize da ne bi i to pokrenuo. Sasu Jankovica vidim kao jedinog u toj zemlji koji radi svoj posao i to ga radi zapanjujuce dobro. Mislim da bih se razbolela, bas ozbiljno , kad bi njega skinuli. Drzim svima nama palceve za srecu.
Ljudi, ovo je totalni mrak, pa zar smo toliko neljudi da idemo sami protiv sebe i budućnosti ovog naroda!
| This discussion has been closed. |