Podrska Sasku
Lopovska demokratija.
Naravno da sam za oslobadjanje ne samo Saska nego svakog ko je braneci svoj zivot i zivot svoje porodice oduzeo zivot kriminalcu i lopovu!!!Pobornik sam da se u Srbiji pokrene peticija da se u zakon uvede i odredba o povredi privatne svojine!!!Taj zakon ima Amerika i veliki broj zemalja EU u koju toliko zelimo da udjemo.Uvodjenjem tog zakona bice skinuta odgovornost svakog koji braneci svoju imovinu,svoj zivot i zivot svoje porodice oduzme zivot lopovu i kriminalcu.Setimo se dogadjaja od pre par meseci kada je domacica pozvala policiju u Americi i rekla da ima provalnika u kuci i da joj je zivot kao i zivot njenog deteta ugrozen od iste te policije dobila dozvolu da se brani svim raspolozivim sredstvima..Ubila je provalnika i nije ni sekundu odgovarala!!!!SRBIJO PREUZMI I ZAKONE IZ EVROPE A NE SAMO PORESKU POLITIKU DA GLOBIS GRADJANE!!!!
NEMA SUDJENJA ZA SASU VEC DA NASTAVI DA ZIVI I RADI KAO I DO TE KOBNE NOCI!!!!
Da je meni neko tako ušao u dom sigurno ne bih razmišljao o srazmernoj
upotrebi sile i njegovim pravima..kada je odlucio da odje u tuđi posed,tudji dom,
i ugrozi vlasnika i njegovu porodicu..on se tada odrekao svih prava pa i prava na zivot.
Ovo se moglo desiti svakome od nas...i zato nesmamo dozvoliti da saško i njegova porodica
stradaju i snose posledice zbog toga sto su samo hteli da se zastite i odbrane svoje pravo
na zivot...drzava i pravosudje nisu sposobni da jednog kriminalca osude na dovoljno robije da
se nauci pameti da to vise ne radi..jer kako sam citao i cuo po medijima on je vec imao dugacak
spisak takvih dela...a ocekuje od nas da u dva sata ujutro u mraku i pod dejstvom adrenalina i straha za svoj licni zivot i zivot i sigurnost sopstvene porodice odredimo tacno srazmernu silu
potrebnu da se taj kriminalac zaustavi kako ne bi ugrozili njegova prava...SRAMOTA...
Pod hitno da se promeni takav zakon i omoguci obicnom coveku da na svome posedu moze da zastiti sebe i svoju porodicu i svoje vlasnistvo na bilo koji nacin i bez bilo kakvih posledica.
Re:
Vidim da toliko volite da mlatite, recite mi, da li je njemu i njegovoj porodici bio ugrozen zivot ? Teoretski jeste, i zato je imao pravo braniti se na svaki moguci nacin, jer je u njegovoj glavi prijetnja bila veca od nanesenog zla. Procitaj po nesto, i ne prosipaj ono sto ne znas !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Kada bi svi reakovali kao Saško, tada bi i siledžije se nazvale pravim imenom i manje njih bi hodalo ovom zemljom.
| This discussion has been closed. |