Podrska Sasku
Verujem da bih i ja isto postupila ako bi neko ugrozio bezbednost moje porodice i mene. I nedopustivo je da čovek koji je branio živote svoje porodice snosi odgovornost kao da je ubica.
Re: Re: za different
#8: rodjennamrgodjen - Re: za different
Potpuno si u pravu , druze!!!!! Izgleda da samo hrabri, posteni i Bogobojazni mogu biti oni na kojima ce se slomiti sva nepravda ovog drustva i ako Bog pomogne da ovo drustvo promeni smer kretanja iz totalnog potonuca ka pobedi!!!! Ako sada propustimo priliku da damo adekvatnu podrsku porodici Bogevski kroz sav kosmar i pritisak kroz koji prolaze zbog neadekvatne zastite drzave, onda zaista neznam sta nas sledece ocekuje u ovoj zemllji!!!!
H V A L A
Someone
Nadam se da cete svi razumete tekst za jedan vakav slucaj pre nekoliko mesecima u Makedonije i btw puna podrska za Sasko i za njegova porodica iz rodna Makedonija. Ispravna odluka, sekoj normalen covek taka bi postapil.
http://tocka.com.mk/1/88787/ispoved-na-starecot-koj-vo-kratovo-pukase-kon-aramiite
Re:
This is a movement like the youth
The young people of the day saying
This is what this is about
And if we don’t take it serious
Do you know where it’s gonna escalate?
Poželimo Sašku dovoljno snage i energije da preprodi ovu tragediju koja ga je zadesila.
Ako već država nemože da zaštiti imovinu i građana onda da bar ne kažnjava građane kada se sami štite.
Dosadašnjim zakonima su u praksi zaštićeni lopivi i provalnici i oni to obilato koriste.
Kada pošten čovek odbrani svoju imavinu kao Saško čak i kada ga puste, mora da živi sa tim da je nekoga ubio, mora da živi u kući u kojoj je neko ubijen, njegova deca moraju da žive sa tim da je njihov otac ubio nekoga,sve je to već dovoljno velik užas da bi bio i dodatno kažnjavan.
| This discussion has been closed. |
spass