Podrska Sasku
Podrska Sasku
Čovek je branio svoju "teritoriju",porodicu. On je muškarac i mora tako da funkcioniše. Tzv. "preterana upotreba sile" njemu se ne može pripisati,osim ukoliko nije vrstan poznavalac borilačkih veštine. U tom slučaju bi se o tome moglo raspravljati. Mi, koji potpisujemo peticiju, mi smo sud, mi smo narod, oni koji posredno kreiraju Ustav i politiku svoje zemlje. Ako MI kažemo tako, tu niko ne treba da sudi drugačije. On će biti oslobođen, Zakon će se menjati, tu nema sumnje.
Re:
Da li si ti BRE normalan ???? Po tebi bi nesrećni čovek,npr. trebao da gleda N.N. osobu kaku mu siluje (ženu,ćerku...) i da čeka policiju da ga uhapse ??? Idi i leči se DEBILU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
#2060: - Oko 1900 ljudi ovde smatra da je bolje da si se probudio i ubio ga. Ipak je to sto je nestalo vrednije od zivota lopova...
kakov komentar bi dala Policijata i Sudot ako se slucela obratnata situacija toj da gi ubie site vo sopstvenoit stan i ke go barame UBIECOT
SASHKO postapil maj ISPRAVNO SI ja branel Familijata shto e PRIRODNO dobro mu presudil!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re:
#2058: - Re: A, odakle ti znas da je on hteo da siluje??? Ocigledno je hteo da UKRADE neko materijalno dobro!!!
Re: Re: Re:
#2064: Simon - Re: Re: SVaka cast. Sve vreme citam komentare i u vecini se pominje ubistvo i silovanje zene i dece, dok kradja retko.
Tuzno....
Ovo nije kazna samo za ovog porodicnog coveka nego i za njegovu porodicu.Dali oni trebaju da ispastaju zato sto ih je njihov roditelj i staratelj branio?
TACNO
| This discussion has been closed. |