Podrska Sasku
Podrska Sasku
U mojoj kući sam ja gazda, i svako ko udje nenajavljen, nije dobrodošao, naročito u neprikladno vreme.Na silu,mislim da treba odgovoriti silom.To se rešava trenutno, pa kom opanci kom obojci.
Nečiji život je teško nositi na duši, ali je još teže živeti bez onoga koga voliš, ili ga gledati obogaljenog!Nameran ulaz u tudji posed je nevaspitanje, a teško da će neko u ponoć doći da se upozna i pije kafu!? Pustite čoveka, dosta mu je stresa!
Re: Re: NE PODRZAVAM
#1777: beograd - Re: NE PODRZAVAM
izvini, odakle ti podatak da ga je ubo 5 puta nozem u ledja? A sto se tice "proderivanja" nisam siguran da je razbojnik krenuo u napad naoruzan proderivanjem tako da bi nesrecni Sasko proderivanjem mogao da odbije napad.I poslednje prijatelju, ovde je stvar principa, zakona, postovanja zakona....
Зло чинити, а од зла се бранити није зло. Овај млади човек бранећисвоју породицу, себе и своју имовину био је присиљен да се брани убивши нечовека и лопова, битангу и пробисвета. Како је њему он то најбоље зна. Тражим да се ослободи сваке криви це. Довољ на му је казна што ће битангу целог живота носити у себи.
Као једну од тековина револуције, добили смо правно-полицијски систем који, уместо нас поштених грађана, de facto, у реалности, штити лопове, насилнике и манијаке.
Они су дошли 1945. године на власт и потпуно је логично то да су направили правно-полицијски систем који ће штитити њихову сопствену сорту, а не нашу. И то, не само законским решењима, већ и правном праксом и слободним судијско-тужилачким уверењима.
И не дајте се заваравати: То што Сашко треба да робија, јер је храбро штитио себе и своју породицу, није никаква успутна девијација овог система, већ сама његова суштина и циљ. И то ће тако и даље бити, све док нешто не предузмемо да се то промени.
Зар није онда логично да се потрудимо да направимо коначно систем који ће, уместо њих, коначно почети да штити нас, нормалне и поштене грађане?
Први корак у томе (а све почиње првим кораком) може бити придруживање овој петицији. Али на томе не треба да станемо.
Уколико сте сагласни, ширите ово даље.
Поздрав
Зоран Греговић
| This discussion has been closed. |