Podrska Sasku
Ako se ne udruzimo bice ono sto se vec dogadja...
stitio covek imovinu...isto bih i ja uradio...po drzavi znaci moze bilo ko da rukovodi mojom imovinom...e pa ne moze...HITNO OSLOBODITE SASKA...
i da mu se plati za pretrpljen strah i sve ostalo...ON JE HEROJ !!!!ZAKON ODMAH MENJATI...Sva prava nosiocima imovine... PODRSKA !!!!!!
Molim sudiju, koji ce da osudi Sasku, da me edukuje kako da se sukobim sa provalnikom braneci porodicu bunovan a ovaj poseduje u ruci srafciger
a da to ne bude prekoracenje nuzne odbrane!Moja ideja je da sudija hitno dodje na mesto incidenta,
da kredom markira na telu manje opasne tacke i da se mi tu naizmenicno probadamo,ravnopravno i dzentlmenski, dok se porodica ne razbudi i evakuise...Evakuisani clanovi porodice mogu da pozovu hitnu a prisutni sudija moze da obavi istrazne radnje!Ej, Srbijo,pravna drzavo medj sljivama...S.LAZIC KG
od BAC
JA SE SLAZEM U POTPUNOSTI STOBOM ALI DAJ MI JEDNO OBJASNI STA BI TI URADIO UKOLIKO DA NEDA BOG TVOJA PORODICA BI SE NASLA U VAKVOJ OPASNOSTI???????SVAKO BICE NA OVOJ PLANETI INSTIKTIVNO BI REAGOVALO U SLUCAJU OPASNOSTI AKO SE NESLAZES DAJ POJASNI SVIMA !!ZASTOOOOO??????
Re: Prenesite Sašku sve naše želje snadom da će biti oslobođen !
Re: Prenesite Sašku sve naše želje snadom da će biti oslobođen !
Takođe, prenesite pozdrave njegovoj ženi i adminima grupe "Podrška Sašku - bezbednost kućnog života"( u to vreme kada sam ja skupljala potpise 24.05. smojim prijateljima i kada sam banovana bila je ona admin grupe, neobjašnjeno je mene i a sada i Duška Velkovskog izbacila iz grupe.Nas, koji smo samo mi skupili oko 10.000,00 ( desethiljada) potpisa. Nije nam poznat slučaj da nekome bratski pomažeš a da nas njegova žena sa svojim adminima izbacuje iz grupe.To je neljudski snjene strane, čak sam joj i pisala, ali nisam udostojena odgovora. A Sašku želim sve najbolje i daće Bog da bude oslobođen a njegovoj ženi svaka čast na neljudskosti !
| This discussion has been closed. |