Podrska Sasku
Re:
Mislim da Vi ovu situaciju ne posmatrate objektivno! Pretpostavljam da ovim komentarom podrazumevate da je Sasko trebalo da pusti da se provalnik izivljava nad njegovom zenom i detetom? Da li vi uopste mozete da pretpostavite koliki je strah u coveku kad mu neki razbojnik udje u kucu u kojoj mu je cela porodica? Pretpostavljam da bi Vi bili sasvim pribrani i cenili zivot razbojnika vise nego zivot Vaseg deteta :)
Re: Re: Re: Re: Re: razmislite
Re: zivot je neprikosnoven svima.
Da li to znaci da treba cekati da manijak pod dejstvom koje cega ubije dete, zenu.... pa da onda novine pisu o tregediji?
Mislim da je sasko uradio jedino sto je mogao i reagovao je instiktivnom principu, i da je srece da svi reagujemo slicno, mnogi tzv "krimosi" bi dva put razmislili sta rade.
Ovako tamo neka baraba Dunjic, bije, preti, puca i nikom nista.
Isto vazi za "vrlog" Misica i Kovacevica kojima se sve tolerise, ZASTO???
SLOBODA ZA SASKA. Drzava treba da nauci lekciju i da sto pre resi problem sa narkotiku,nasilje i korupziju,posto da ne se desava jos vise ovakve situacije Da gradjani imaju sigurnost ne samo u svom domu, negu i na ulicu.
Moramo imati pravo na odbranu bar u našem stanu.
Re:
ti sigurno nemas decu pa i ne znas kako izgleda kada si odgovoran za neciji zivot koji po svaku cenu treba zastiti jer je nama vredniji od bilo cega i bilo cijeg zivota na ovoj planeti. samo kazi ne daj boze da se ja nadjem u toj situaciji i nemoj vise da komentarises
Re: razmislite
#125: glas razuma - razmislite
mnogo gledas filmove... budi zahvalan sto tebe nesto tako nije zadesilo pa bih te pitala sta bi ti u toj situaciji.... sigurno bi ga bocnuo jednom pa cekao da krene na tebe pa opet jos jednom ali naravno ako ostanes ziv dotle jer neznas na sta je provalnik spreman a oni su uvek spremni na sve cim su usli tamo gde im nije mesto.... skloni se odavde i ne pametuj mnogo
Re: Re: Re: Re:
#185: glas razuma - Re: Re: Re:
mozda si i ti bio u saradnji sa provalnikom pa znas da mozda nije provalio??????
| This discussion has been closed. |