Podrska Sasku
Re: Re:
upravo to i htedoh da kazem i to pokusavam da objasnim ljudima, i nikako ne mislim da bi Saska trebalo osuditi i zatvoriti na visegodisnju kaznu. cinjenice stoje i to je jedino razlog zasto je on sad u pritvoru i ako sve bude islo onako kako bi se logicki dalo zakljuciti, tuzilac bi cak mogao i da povuce tuzbu a i sve i da dodje do sudjenja on nikako ne bi mogao da odgovara kao da je pocinio kako je neko ovde napisao 'klasicno ubistvo'. postoje mnogi instituti koji se ovde mogu iskoristiti i zaista mislim da nece trebati dugo i puno posla da se dodje do pravicnog resenja a to je da saska puste na slobodu. moj komentar nije protiv saska iako su ga svi tako shvatili.
Treba hitno menjati zakon.
Re:
NEVINOST SAŠKA NIJE UPITNA! I JA SE MOLIM ZA NJEGA I NJEGOVU OBITELJ, I NADAM SE DA ĆE PRAVDA POBJEDIT!
Re:
Mnogo si mi ti pametan. Nadam se da će biti u toj situaciji pa da vidimo šta ćeš ti da uradiš. Komentar ti je imbecilan, krajne.
Ja ne znam ovog čoveka. I da je bio najveće đubre na svetu je nebitno već je bitno da je u datom trenutku i situaciji postupio ispravno i ne zaslužuje da sedi u zatvoru a još manje da bude osuđen.
| This discussion has been closed. |