Podrska Sasku
Re:
Saska ne poznajem, ali ako cemo posmatrati objektivno, kako se moze uporediti zivot jednog normalnog porodicnog coveka sa kriminalnim potrebama jednog narkomana, koji se vec izlezavao u zatvoru o trosku drzave? U ovoj zemlji ima vise narkomana nego komaraca...90 % ljudi koje poznajem je imalo iskustvo sa provalnicima, moja majka je jednog zatekla na hodniku, sva sreca da se i on uplasio i pobegao.
OVAJ SLUCAJ SAMOODBRANE *SASKA* U SVOM PRIVATNOM POSEDU JE OPRAVDAN ! To je kristalno jasno ! Verovatno zbog loseg zakona i rupa u njemu, zakon dozvoljava da lopovi mogu neometano da razbojnicki upadaju u stanove ,pljackaju, ubijaju i vrse druge kriminalne radnje a da pri tom, vlasnik stana ili cuvar obezbedjenja : NE SMEJE DA ZASTITI ZIVOTE SVOJE PORODICE I IMOVINE ? ! U TOM SLUCAJU ZAKON I SUDSTVO SU SAUCESNICI U ZLOCINIMA KOJI SE U PRAKSI SPROVODE NAD LJUDIMA U SRBIJI!!!!
Treba pruziti svaku pomoc ovom coveku (Sasku) jer je postupio kako bi svaka osoba trebala da postupi, da odbrani i zastiti svoje u svakoj situaciji i trenutku. Svaka mu cast....
Re:
O kakvoj ti objektivnosti pricas.Svako od nas nepoznaje Gospodina Sasku al cinjenica je ta da ima u glavi malo klikera da zbroji dva i dva.Imati porodicu u kuci u sred noci i naci se u ovakvoj situaciji nema racionalnog odgovora nego SPASITI SVOJE.Pa da si i sam u kuci normalno bih bilo da branis sebe i svoju imovinu.Zar je trebao da dozvoli da provalnik mozda povrijedi njegovo djete ili suprugu ili nedaj boze ubije pa da onada na svakom sajtu i novinama bude vjest o pljacki usred noci i nerjesenom troduplom ubistvu.Daj nelaprdaj molim te,Sasko je NEVIN branio je svoju porodicu i nesmije se ni u jednom momentu naci u ovoj situaciji u kojoj se sada nalazi,OVO JE SRAMOTA....
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#110: different - Re: Re:
Pa to je bas lepo... Nisam ni jednog trenutka pomislio ni na Vas ni na nekog drugog da je bezdusan ako nece da potpise ili ako razmislja drugacije. Imam utisak da ste me pogresno doziveli i kao da ste iziritirani zbog onog sto sam napisao i iskreno mi je zao jer sam stvarno dobronameran i ne volim, niti je moj stil da se na bilo koji nacin prepirem ni usmeno ni pismeno. Ja se evo stvarno izvijavam Vama licno ako sam na bilo koji nacin isprovocirao neto negativno, stvarno mi to nije bila namera. Nadam se da prihvatate moje izvinjenje1
Srdacan pozdrav!