Podrska Sasku
nazalost zaobadvoje. Svakpnormalan bi braanio svoj prag i porodicu.
Re: Re: Banana zemlja
Ko može da vaga šta on ima od oružja
Pištolj i dovidjenja
Re: Sani
Da slazem se da coveku niko nema pravo da oduzme zivot zato sto mu je zivot dao Bog, bez obzira dali je kriminalac ili miran i pitom covek, ali mi ovde nepricamo o ubistvu u nameri iz mrznje ili koristoljublja, nego o slucajnom ubistvu od straha u samoodbrani i zasticavanju prvenstveno svoje porodice a zatim i samog privatnog poseda. Ja Saska i njegovu porodicu licno nepoznajem, ali poznajem i sluzim Bogu kome i njegova porodica na celu sa njim sluze i znam da mu je dovoljno to sto na srcu nosi zivot jednog coveka, i da je ovaj nas zakon nepravedan. Sasko treba da se pusti na slobodu.
Natasa
Hitno promeniti zakon koj stiti lopove i nasilnike a oduzima normalnim ljudima pravo na samoodbranu. Politicari i mocnici imaju licna obezbedjenja a obican covek ne sme da zastiti sebe i porodicu u sopstvenom stanu ? Gde tu ima pameti ? Ili lecite narkomane i psihopate, ili ostrije kaznjavajte lopove i nasilnike da obican svet ne bi stradao od istih ili od vaseg glupog zakona u kom ne postoji pojam samoodbrana
ili mene!!!
UBI LOPOVA !!!
Re:
Covek koji brani svoj dom ima pravo da koristi sva sredstva!
Svaka cast junaku i jadna drzava koja ga sudi!!! Jer je i drzava lopov koji ne ulazi kroz prozoe nego kroz postansko sanduce !!!!
Uradio je najsvetiju dužnost koju ima kao otac. Odbranio je svoju porodicu od predatora.
Oslobodite ga od krivičnog gonjenja.
!!!!!!!!!!!
Podrska Sasku!
Elementarno pravo svakog živog bića jeste samoodbrana i zaštita ličnog i porodičnog integriteta. HITNO PUSTITE SAŠKA NA SLOBODU, UZ IZVINJENJE!!!
| This discussion has been closed. |
Re: Banana zemlja
#2326: -
Pa to samo kod nas moze da da prave ubice i provalnici narkomani i ostala bagra setaju mirno ulicom a ljudi koji stite svoj stan i jos vaznije familiju zavrsavaju u zatvoru. Nemogu da verujem covek braneci porodicu zaglavio u zartvoru mi kazemo da su Amerikanci glupi pa mi smo glupi sta ko ima da trazi i da radi tvom stanu ako su ti vrata od tog istog stana zakljucana . Daj bre ljudi opameti te se sudite onima koji su kriminalci i i bagra a ne ljudima kao sto je sasa jer u tom slucaju 90% ljudi su ludi je 90% ljudi bi uradilo isto sto i sasa ja prvi .