Podrska Sasku
cela
pustiti coveka dovoljno mu je to sto je morao da brani svoje da je zakon stroziji nije morao da to p
#3: - nema zakona
SVAGDJE U SVJETU SAMOODBRANA NIJE KRIVICNO DJELO.OVAJ POSTENI COVJEK JE BRANIO SVOJE DJETE SRAMITE SE VI KOJI GA OPTUZUJETE I DRZITE ZATVORENOG.SASKO TREBA BITI NA SLOBODI SA SVOJOM PORODICOM JER JE DOVOLJNA TRAUMA TO STO SU DOZIVELI TU NOC. S A S K O S L O B O D A N J O S D A N A S .......SLOBODA SASKUUUUUUUUUU....
Re: pustiti coveka dovoljno mu je to sto je morao da brani svoje da je zakon stroziji nije morao da
Re:
BRAVO!!!!SVAKA CAST!!!!U SAD-a DA SE DESIO OVAKAV SLUCAJ NE BIH BILO NIKAKVE RASPRAVE A DA NEPRICAMO O PRITVORIMA I SLICNO ...SRAMOTA STA SE RADI KOD NAS,KAKAV JE TO ZAKON KOJI STITI LOPOVE I PROVALNIKE I POTECIONALNE UBICE.
Postupio je ispravno, ali ce verovatno biti osudjen.
U drzavi u kojoj se kradja kola od 100.000 eura smatra "neovlascenom pozajmicom" ne ocekujte da postoji pravda koja stiti normalne ljude..
Pre dve godine se ovo isto dogodilo meni u mojoj kuci u sred bela dana. Sva sreca da sam u kuci imala i trojicu odraslih i zdravih muskaraca i da smo provalnika uhvatili i predali polici sa malim povredama. Posle dva dana su nas pozvali iz policije i pitali da li cemo podnositi prijavu protiv provalnika...u protivnom ce ga pustiti ZATO STO JE NARKOMAN. Nismo hteli da se natezemo po sudovima s budalama i odustali smo. Nije samo nasa drzava sa blagim zakonima, dogadja se to svuda nazalost. Sva sreca da je covek bio u kuci i m ogao da odbrani svoju porodicu....sta bi bilo da je zena bila sama? Strasno.....
Subjekt
http://www.avaaz.org/en/petition/start_a_petition/?bgMYedb&v=23917
Ako se neko potrudi i sastavi tekst peticije na engleskom, to bi bila prava stvar.
Pozdrav svima!
| This discussion has been closed. |
Ovo je samo jos jedna poruka u nizu i pretnja postenom svetu.
Ne diraj lopove!!!
U kakvom to drustvu zivimo i ko ce na kraju ostati da zivi u Srbiji???