Podrska Sasku
Neko
Издржи и сега!
Господ е голем и се гледа!
Браво на храброста !
Издржи ЛАВЕ МАКЕДОНСКИ!
Поз од Осло до тебе и твоите мили!
Нека Бог ви даде храброст и љубов!
Не сте сами !
Ана
Re:
ubiti bez pardona...sam je dosao po smrt.i dobio je.samo je to pravo i pravedno.sve ostalo su baljezgarije.
A možda biste mogli potražiti pomoć stručnog lica, znate, imaju one fine strpljive čike koje će rado i sa zanimanjem saslušati sve što Vas tišti, dok vi opušteno ležeći na belom krevetu budete iznosili svoje probleme i traume...
Re:
nisam sigurna da mu je namjera bila da ga ubije, ali se jednostavno obezbjedio nozem za slucaj samoodbrane, sto je logicno, nece provalnika docekati sa casom pica,ali.....zasto je provalnik imao sarafciger u ruci???? Nije sigurno imao dobre namjere, vec da nekoga povrijedi.
re
Jeste pravo na zivot ne prikosnoveno samo u koliko taj neko ne ugrozava zivot nekom drugom (to jest pravo na samodbranu je isto toliko neprikosnoveno da se to desilo u nekoj normalnoj zemlji nebi bio u pritvoru ni jedne sekunde ali ovo nije normalna zemlja na zalost). Ja Saska ne poznajem da se razumemo i posto imam dete da se meni tako nesto desilo postupio bih isto kao on jer je i pravo da zastitis zivot svoje porodice i svoj u svojoj kuci jos neprikosnovenije od prava bilo koje osobe koja u tvoju kucu udje pogotovo na nacin na koji je taj nesrecni covek usao. Svi znamo u kakvom vremenu i u kakvoj zemlji zivimo siguran sam da taj covek (namerno kazem covek jer ima dovoljno godina da odgovara za svoje postupke i nije mladic ili dete) nije usao da bi popio casu vode kod Saska. A ako bilo ko samo malo razmislio svati ce koliko je tesko izbosti coveka 5 puta u ledja a da nije samoodbrana sto mislim da je lako dokazati u normalnoj zemlji. mozda bi tuzilac trebalo da razmisli a ne da skuplja poene. Pa u ovoj zemlji citamo svaki dan da neko ko ima na desetine krivicnih prijava ubije nekog neduznog kao sto je ona devojka poginula u pucnjavi pre neki dan. Samo se pitam da li i bilo toliko poginulih da su ti kriminalci bili u pritvoru kao Sasko.
pa narkomani terorisu i clanove njihove porodice da bi dobili pare, zamislite sta mogu da urade nekom koga ne poznaju... svako treba da ima pravo da brani sebe i porodicu, narocito od nekog ko ulazi nocu kroz prozor!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#5: different -
jebi se i ti i njegov zivot majmune kad moram tako da kazem teras me na to,u vreme isusa hrista su ljude razapinjali na krst za kradju a ti seres nije smeo da oduzme coveku zivot pa to nije covek kad je imao 50 provala znaci trebali su da ga razapnu 50 puta i svih 50 da umre na krstu ko je tebe ucio pravdi mora da se zvao djavo,jebem ti tu inteligenciju,ma za nas je samo turska cizma nista drugo dokle god ima budala koje stite zombije i kriminalce.