Podrska Sasku
Ovde nema nacionalnosti ovde nema politike ovde smo svi jednaki.....!!!
CELA SRBIJA MORA DA SE DIGNE DA BI SE NESTO URADILO AKO BILO KO MISLI DA CE TO NEKO DRUGI URADITI UMESTO NAS GRDNO SE VARA.
VOLEO BIH DA MOGU VECERAS DA TI POSALJEM JEDNOG TAKVOG........
PA DA MI SE JAVIS UJUTRU IZ ZATVORA DA PRICAMO NA TU TEMU.......
DA NEBUDE ZABUNE ....
OBRACAM SE LJUDIMA KOI POKUSAVAJU DA NADJU RAZUMEVANJE ZA PROVALNIKE.......!
odgovor
POTPIS
Republika Papaya
Odstetu da trazi od grada i drzave!!!
A Saška što pre pustiti na slobodu, da bude uz svoju preplašenu suprugu i svoje nejako dete!
Re:
cinjenica je i da je doticni kriminalac u gluvo doba ugrozio nesto sto se zove mir i svetost porodicnog doma...ne verujem da je ocekivao kafu i meze na stolu sa svim rizicima koje nosi njegova profesija.Koliko ste sigurni da je razbojnik provalio iskljucivo da opljacka a da ne napravi neko vece zlo da ga nesrecni otac familije nije zatekao?Pretpostavljam da ne znate a nije znao ni Sasko nego je instinktivno reagovao kao sto bih i ja ,kao sto bi i 99.99% populacije uradilo.SLOBODA ZA SASKA!!!Nije greh ubiti ako si ugrozen
Re:
Molim te javi kada, da spalim i ja svoj i marsh do tri lepe shargarepe...
Re:
Lepo je sto tako razmisljas, to je ljudski i to je u sustini ispravno. Ai, ti si svoj komentar dao, za par dana ces zaboraviti na ovo a Sasko ce morati da zivi sa tim do kraja zivota, da se preispituje i oporavlja svoju decu od traume koju su doziveli. Nema njemu vece kazne!
Promenite naziv države... nije Srbija i CG...
| This discussion has been closed. |