Podrska Sasku
Re:
uboo je čoveka 5 puta u ledja, što znači da je čovek bezao od njega.... nije tu baš sve čisto...
Re: odgovor
Sram te bilo Ziko!!! Evo ja sam studirala pravo, radim kao pravnica vec 15 godina, i tvrdim odgovorno da nemas poimao o cemu pricas! Poredis ulazak u neciji dom u kasne sate sa tresnjom u dvoristu! Ocigledno je da nemas dete i porodicu. Zena sam, ali ni sekundu ne bih utrosila u razmisljanju da li je " dete sa tresnje" doslo da krade televizor ili da povredi moje dete!!! Prvo bih ga (ukoliko bih bila u mogucnosti) unakazila, a naknadno neka ga drugi pitaju (ako bude u stanju da da odgovori) sta je trazio u MOM domu gde spava MOJE dete. Znas kada bi me zanimalo kolikim zlom mi se preti i da li cu prekoraciti nuznu odbranu, ima li pistolj, srafciger ili samo dobru volju da me pokrade!!!
Sta covek da kaze posle ovoga. Podrska coveku koji je branio porodicu i sebe!!!
MOLIM VAS, spremite se za proteste, delovanje, pritisak na pravosuđe i vlast, jer ovog savesnog čoveka zakon Srbije lako može da osudi na višegodišnju robiju a to će biti NAŠ PORAZ !
Mislim da je konacno doslo vreme u Srbiji(zivimo u 21.veku) da se zakonom zastite(kao i da se taj zakon primeni u praksi) posteni ljudi, deca, zene, stari i svi ostali gradjani, a ne lopovi i ubice. Svakom od nas moze da se dogodi da nas neko pokrade. Sramota je za drzavu Srbiju, da se kradje do 15.000 dinara ne istrazuju. Sta da rade oni kojima je plata 20.000 dinara? Ko ce da plati zrtvama nanesen dusevni bol i traume? Kada cemo ziveti kao sav normalan svet?
| This discussion has been closed. |