Hocemo laptop racunare u skolama umesto knjiga i svezaka

Eki

/ #30 Re: Kris-Tina #28

2013-05-17 18:53

Hehehe...bas ste deca, pri tom nezrela!

Pa da li mislite da sve pada sa neba, i da cak i u najrazvijenjim zemljama (Amerika) koriste SAMO racunare? Ne, dragi moji, cak i u privatnim skolama (o drzavnim da i ne govorim, tamo toga nema)u osnovnoj skoli se koriste i knjige, i sveske i olovke, i samo U JEDNOM SEGMENTU MATEMATIKE se koristi kompjuter - KOJI JE VEZAN ZA KLUPU:. Isto je i u koledzu, UVEK kombinacija i jednog i drugog, i opet, doticna spravica se ne nosi kuci, a kod kuce ili u internatu se uci iz knjiga, sa sopstvenih PC-ja ili u ucionicama za tu namenu.

Tako, da otpisite da cete za vaseg vakta dobiti LEPTOP, igracku koju biste da nosite i kuci (valjda zbog Fejsbuka:). Ako bi to ikada bilo moguce u Srbiji (sto je ravno naucnoj fantastici), ipak samozivo razmisljate, jer za decu iz seoskih sredina bi to bilo potpuno neostvarivo, zbog uslova zivota...

Moj vam je savet, spustite noge na zemlju, glava vam je previse u oblacima!
Ni nos jos ne znate pravilno da ubrisete, akamoli da ste dovoljno upuceni kako i na koji nacin se finansira obrazovanje...
Mozda vam delujem okrutno, ali to je stvarnost, jos ako udjemo u EU, ni za hleb necemo imati, o ostalom da i ne pricam.