Pravda za Staniju i Filipa

eleonora

/ #129

2013-06-23 07:03

Ova produkcija je nula,svi krše pravila to je neminovno a samo se njih dvoje kažnjavaju ,ali kako nerazumete svi koji pišu da ih mrze govore neistinu oni su im toliko zanimljivi da ih prate u stopu.Pinku treba da se oduzme licenca za emitovanje farme jer su prekršili sva pravila,dozvolili su fizički kontakt što nije normalno da vrate Božinovsku i Rivas ja sam mislila kad su ih pozvali u studijo da hoće da prokomentarišu njih dve o svemu ni na kraj pameti mi nije bilo da će ih vratiti,užas.Sada favorizuju Jovanu jer je zaštitno lice Pinka ,baš ih je lepo prestavila ,promovisala je prostituciju,ide iz kreveta u krevet kod većine muškaraca na farmi,kad je pričala Danjelu da je možda trudna pričala je o predhodnim abortusima što je imala ,alkoholizam,o njenoj kulturi da ne govorim ,devojka koja izlazi iz toaleta i ne pere ruke nikada a potom jede da li je neko obraćao pažnju na to,ja sam se zgražavala ,alapačaa sad je Pink favorizuje.Božinovska veliko razočarenje ali je zaštićena kao beli medved ne kazniše je nominacijoj samo honorarom a to je velika sramota ovo joj nije prva graška tokom rialitija ni njoj ni Ljubi samo se zadruga pravila da ne vidi.Zašto ne kazniše Jovanu i Danjela nominacijoj i oni su bili u toaletu a ja sam i prošlu žurku tačno pisala vreme kada su oni bili zatvoreni u toalet i poslala na Pinkov zvanični sajt ,nije niko ni pogledao .Da rezimiram Gordana romoviše nasilje ,alkoholizam i primitivizam,ali za nju je sve dozvoljeno.Jovana takođe alkoholizam ,prostituciju nekulturu ,devojka bez kućnog vaspitanja.Mema promoviše crnu maagiju,ovog jadnog Ekrema je doveo u propast.Pinku definitivno treba oduzeti licencu jel promoviše fizički kontakt ,prostituciju ,alkoholizam,crnu magiju ,nekulturu,nevaspitanje,pravila nisu ista za sve ukućane to je evidentno i sramota.Glasam i glasaću za Staniju i Filipa do večeras ću pratiti da vidim šta će se desiti ako neko od njih ispadne nemam ništa više lepo da gledam u tom rialitiju.Ja se iskreno nadam da zbog svih propusta zadruge i Pinka da Farme 5 neće ni biti i da treba da im oduzmu licencu,jer sve što je trebalo da se poštuje u rialitiju zadruga ili Pink su dopustili.