Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Gost

/ #35 Re:

2013-10-12 09:39

#34: Hajrudin -

Postovani Hajrudine, hvala na ovom komentaru. Citam ovu diskusiju i ne mogu da verujem koliko ljudi ne mogu da razmisljaju. Svi se sad razmecu nekom brigom i decijim pravima, a gledaju samo na svoje vreme i na svoju decu. Kod nas je isto uvedena promena smena i nema problema. Kad ovo citam imam utisak da samo deca u Sapcu idu u muzicku ili na druge aktivnosti. Deca kod nas takodje pohadjaju sve te aktivnosti, a neki roditelji vecih djaka nam govore da sad njihova deca konacno uce,imesto landranja po gradu. I pobogu nije kao da im se smena promenila zauvek nego na nedelju dana. Svesna sam da treba prilagodjavanja i da nije lako ali nista u zivotu nije lako. Poslednjih 5 godina moja porodica na sve moguce nacine uspevala je da se prilagodi smeni koja nam nije odgovarala i nismo pravili nikakav problem. Necu ni da pominjem koliko smo placali zene da nam cuvaju decu jer nismo mogli da budemo sa njima zbog posla. Shvatite da nije lako ostaviti malu decu da budu stalno sama prepodne. I strasno je da se vracaju uvece sama. I dodala bih samo jedno, zar ne mislite da je moguce da su ovo pokrenuli nastavnici koji vise ne mogu da drze dodatne privatne casove. A najlakse je pozvati se na decja prava. Sramota.