Заштитимо слив реке Власине

legija

/ #159 Re:

2014-04-14 22:59

bravo lepo od tebe i netreba da mi pises da bez veze gubis vreme znam resio si da da sondu stavis u funkciju da radi da korito vlasine ima vode ako znas uradi to a bilo bi dobro jos da resis problem oko ulja da ne curi u vlasinu.znam sigurno da neznas generator ima veliko magnetno polje i ako to ulje iscuri u reku opasno je .jer narod tu vodu pije a pitanje za tebe ako se poveca broj obolelih od karcinogena ili raka dali ces samoga sebe smatrati tim odgovornim HOCES LI MOCI MIRNO DA SPAVAS.znam da je tebi tu lepo nece te niko iz EPS su te oterali jer nisi znao da u vise navrata uklopis prekidac u BORU na dalekovodu prema nisu.bio si obican operater isto kao ovi momci sto rade kod tebe na elektranama onda si presao u nizi rang u energo projekt otisao u nigeriju matretirao ljude i najurili te radio si na dalekovodima projektovao bandere. i onda dosao tu nisi nista znao nisi znao ni sta su kilovat amperi KVAP A ti si procitao kvar i uz paniceno si vristao i govorio kvar gasi turbinu lepo sam ti objasnio da su to kilovat amperi nisi zn ao presostate da podesis  jedne prilike si hteo da rukom uklopis prekidac kada je se generator vrteo na 50hz hteo sam zbog toga da re bijem tu je bio jedan nas kolega saa nama nisi znao diode da menjas na generatoru a kamoli da ispitas  jesu li ispravne i jos mnogo toga da nebudem dosadan.a prvu elektranu tj TEGOSNICU su pustili u pogon momci sto rade agregate na brodovima to jest istalirali program . eto to su tvoji projekti majstorcino.a za razliku od tebe ja sam radio u mnogo vecem objektu radio sam u termo elektrani pljevlja i to pre NEGO STO SAM DOSAO KOD MOG ZEMLJAKA I KOD TEBE SOMINO JEDNA. a kada spomenu moga zemljaka ja mu se izvinjavam sto ga mesam u ovu pricu PRICAO SI ZA NJEGA kako je u opancima dosao u beograd da je nepismen da nema skolu a vidis on ti je direktor i jedes njegov hleb pricao si kako je krao po  nigeriji  akako sada ovde krade energo projekt i pravi firmu kako se vozi u dzipu a ti u nekome krsu autu kako ima lepu zenu i treba mu je ...... da te sram bude SOMINO JENA  za razliku od tebe ja imam pravo da kazem sta god ali samo istinu za bilo koga i za mog zemljaka jer nejedem njegov hleb a jesti njegov hleb i pricati svasta SOMINO JEDNA. lepo  sam ti rekao dolazim u srbiju uskoro pa da te vidim koliko si mocam i jak....JA TEBI I BILO KOME NEPRETIM MORAS TO DA SVATIS . a uskoro ces ti u zabelu zbog vlasine nece tebe niko hapsiti valjda ako imas jedan posto ljudskosti sam ces otici .               JA SE IZVINJAVAM AUTORU OVE STRANICE sto pisem o nekim drugim stvarima  na ovoj stranici .jer ova stranica je namenjena za probleme na vlasini.