Заштитимо слив реке Власине

LEGIJA

/ #161 Subjekt

2014-04-14 23:54

Napiši komentar...:2014/04/14 11:59
браво лепо од тебе и нетреба да ми писес да без везе губис време знам ресио си да да сонду ставис у функцију да ради да корито Власине има воде ако знас уради то а било би добро јос да ресис проблем око уља да не цури у Власину. знам сигурно да незнас генератор има велико магнетно поље и ако то уље исцури у реку опасно је. јер народ ту воду пије а питање за тебе ако се повеца број оболелих од карциногена или рака дали цес самога себе сматрати тим одговорним ХОЦЕС ЛИ МОЦИ МИРНО ДА СПАВАС . знам да је теби ту лепо неце те нико из ЕПС су те отерали јер ниси знао да у висе наврата уклопис прекидац у БОРУ на далеководу према нису.био си обицан оператер исто као ови момци сто раде код тебе на електранама онда си пресао у низи ранг у енерго пројекат отисао у нигерију матретирао људе и најурили те радио си на далеководима пројектовао бандере. и онда досао ту ниси ниста знао ниси знао ни ста су киловат ампери квапо А ти си процитао квар и уз паничен си вристао и говорио квар гаси турбину лепо сам ти објаснио да су то киловат ампери ниси зн ао пресостате да подесис једне прилике си хтео да руком уклопис прекидац када је се генератор вртео на 50хз хтео сам због тога да ре бијем ту је био један нас колега саа нама ниси знао диоде да мењас на генератору а камоли да испитас јесу ли исправне и јос много тога да небудем досадан.а прву електрану тј Тегошница су пустили у погон момци сто раде агрегате на бродовима то јест Исталирао програм. ето то су твоји пројекти мајсторцино.а за разлику од тебе ја сам радио у много вецем објекту радио сам у термо електрани пљевља и то пре него што сам дошао код мог земљака И КОД ТЕБЕ Сомина ЈЕДНА. а када спомену мога земљака ја му се извињавам сто га месам у ову прицу ПРИЦАО СИ ЗА ЊЕГА како је у опанцима досао у београд да је неписмен да нема сколу а видис он ти је директор и једес његов хлеб прицао си како је крао по Нигерији акако сада овде краде енерго пројекат и прави фирму како се вози у дзипу а ти у некоме крсу ауту како има лепу зену и треба му је ...... да те срам буде Сомина ЈЕНА за разлику од тебе ја имам право да казем ста год али само истину за било кога и за мог земљака јер неједем његов хлеб а јести његов хлеб и прицати сваста Сомина ЈЕДНА. лепо сам ти рекао долазим у србију ускоро па да те видим колико си моцам и јак .... ЈА ТЕБИ И БИЛО КОМЕ НЕПРЕТИМ МОРАС ТО ДА сватис. а ускоро цес ти у Забелу због Власине неце тебе нико хапсити ваљда ако имас један посто људскости сам цес отици. ЈА СЕ ИЗВИЊАВАМ аутору овог сајта сто писем о неким другим стварима на овој страници. Јер ова страница је намењена за проблеме на Власини.