ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA

StudentSM

/ #660 SM..NS

2014-05-18 15:59

Neki pisu da 90% ljudi koristi priliku za odlaganje obaveza,lepo od vas ako sedite kuci i ova situacija vas ne pogadja,uzivajte onda i dalje.Samo necije porodice su ugrozene,pricam direktno za Sremsku Mitrovicu i za sve studente koji su iz SM..Ne brinemo samo za porodicu,vec i za prijatelje,rodjake,komsije sve drage ljude koji su na brani i spasavaju grad.Da ne pominjem prijatelje iz Sremske Race,Jamene,Bosuta,Kuzmina,Martinaca,Lacarka koji su u kriticnom stanju i koje cak ne mozemo ni da cujemo od sinoc..Sigurno da niko nije uzeo da uci,svi znamo da moramo ali nase misli su tamo,telefoni su nam u rukama i zovemo porodice na svakih pola sata,da cujemo kakvo je stanje,jer na zalost moramo biti ovde jer nas cekaju obaveze na fakultetima,a da ih nema sigurna sam da bi svi mi otisli da pomognemo..A da ne pominjem Obrenovac,Sabac i ostalo..Sigurno da je ovde svaki potpis suvisan barem sto se Novog Sada tice,jer nam niko nista nece odloziti..Od ponedeljka me cekaju dva kolokvijuma koja ako ne polozim gubim predmete i nemam pravo za izlazak na ispit,ali zasto bi to moju profesoricu zanimalo,kada je njena porodica na sigurnom!POZDRAV ZA SVE KOJI SU DOSLI DA POMOGNU SREMSKOJ MITROVICI,I STANOVNICIMA ODANDE KOJI OD PETKA POMAZU..VI STE NASI HEROJI!!!