ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji ZAHTEVAMO MOMENTALNO ODLAGANJE STUDENTSKIH OBAVEZA

pohvalno

#651 Re: Nemanja NS

2014-05-18 15:30

#604: - Nemanja NS

o ovome govorim, svaka cast za inicijatiivu

Gost

#652 Re: Lazni potpisi

2014-05-18 15:36

#626: Ivan Djunisijevic - Lazni potpisi

i za moj maticni br pokazuje da nije validan...bice da sajt nije validan :D ;)

NEMOGU DA VERUJEM !!!!

#653 Re: velika vecina sedi kod kuca

2014-05-18 15:41

#650: velika vecina sedi kod kuca - velika vecina sedi kod kuca

Prekini da seres ! POKUSAJ DA SHVATIS DA LJUDI KOJI SU UGROZENI NE MOGU SAMI  DA IZDURAJU TO VEC IM TREBA POMOC ! TAKO DA NEMOJ PRICATI DA NIGDE NEMA PROBLEMA KAD JE PROBLEM GDE GOD POSAO! AKO JE OVO JEDNA DRZAVA I AKO JEDAN DEO TREBA POMOC ONDA TREBA SVI ODJEDNOM DA POMOGNEMO STO PRE I U STO VECEM BROJU A NE DA MI KUKAS KAKO CES DA PROPADES ZA JEDNU NEDELJU TVOG STUDIRANJA !! TA NEDELJA CE SE NADOKNADITI A NECIJI ZIVOT NECE !!!!!!!!!!!!!

Herodot

2014-05-18 15:48

Razumem da je ovde mnogo onih koji bi da iskoriste situaciju i odloze svoje obaveze, ali moj prijatelj i kolega je iz Obrenovca koji je najvise pogodjen, evakuisan, daleko od svoje kuce, stvari itd...verujem da ovo nije usamljen slucaj i da je mnogo mnogo nasih kolega sa svih fakulteta pogodjeno ovom katastrofom. Ne mogu da zamislim da iko od njih moze da razmislja o kolokvijumima i ispitima sada, kada su ostali bez icega. Zato se nadam da ce bar zbog njih ovu peticiju uvaziti. Kako vlada kaze ovo je katastrofa koja se desi jednom u 100 godina. Zaista je potrebno za sada odloziti nastavu i kolokvijume.

Gost

2014-05-18 15:48

Da oni koji žele da pomognu to i mogu da urade!

Gost

2014-05-18 15:51

kul
nn

2014-05-18 15:51

nije vreme ni mesto ali jedna od muka mene kao studenta je ne odlaganje apsolventske ekskurzije koja se odrzava sutra. nije mi jasna svest organizatora koji ce sprovesti dogadjaj dok nam je drzava u haosu. mislim da nije humano da se mi studenti provodimo dok nam je drzava u zalosti zbog izgubljenih zivota.

Gost

2014-05-18 15:58

Fakultet tehnickih nauka u Cacku organizuje Majski ispitni rok pocevsi od 19.maja. Strasno.
???

#659 Re:

2014-05-18 15:59

#657: nn -

Nemam reci za organizatora koji dozvoljava tako nesto u ovom trenutku,ne razmisljajuci o trenutnoj situaciji ... Ima li kraja  glupostima u ovoj drzavi , PITAM SE??

StudentSM

#660 SM..NS

2014-05-18 15:59

Neki pisu da 90% ljudi koristi priliku za odlaganje obaveza,lepo od vas ako sedite kuci i ova situacija vas ne pogadja,uzivajte onda i dalje.Samo necije porodice su ugrozene,pricam direktno za Sremsku Mitrovicu i za sve studente koji su iz SM..Ne brinemo samo za porodicu,vec i za prijatelje,rodjake,komsije sve drage ljude koji su na brani i spasavaju grad.Da ne pominjem prijatelje iz Sremske Race,Jamene,Bosuta,Kuzmina,Martinaca,Lacarka koji su u kriticnom stanju i koje cak ne mozemo ni da cujemo od sinoc..Sigurno da niko nije uzeo da uci,svi znamo da moramo ali nase misli su tamo,telefoni su nam u rukama i zovemo porodice na svakih pola sata,da cujemo kakvo je stanje,jer na zalost moramo biti ovde jer nas cekaju obaveze na fakultetima,a da ih nema sigurna sam da bi svi mi otisli da pomognemo..A da ne pominjem Obrenovac,Sabac i ostalo..Sigurno da je ovde svaki potpis suvisan barem sto se Novog Sada tice,jer nam niko nista nece odloziti..Od ponedeljka me cekaju dva kolokvijuma koja ako ne polozim gubim predmete i nemam pravo za izlazak na ispit,ali zasto bi to moju profesoricu zanimalo,kada je njena porodica na sigurnom!POZDRAV ZA SVE KOJI SU DOSLI DA POMOGNU SREMSKOJ MITROVICI,I STANOVNICIMA ODANDE KOJI OD PETKA POMAZU..VI STE NASI HEROJI!!!

Gost

2014-05-18 16:04

Za danas u 17h je zakazana sednica prosirenog Rektorskog kolegijma na Univerzitetu u Beogradu, na kojoj ce biti raspravljano o odlaganju nastave sledece nedelje, prema informacijama sa kojim raspolazemo, bice usvojen zahtev SKONUS-a i Studentskih parlamenata Univerziteta da se nastava odlozi sledece nedelje, ali da sacekamo zvanicnu odluku negde oko 19h veceras...

Gost

2014-05-18 16:10

neophodno je odlaganje studentskih obaveza

Gost

#663 Re:

2014-05-18 16:15

#661: -

da li se to odnosi na fakultete u celoj Srbiji, ili samo u Beogradu?

Gost

2014-05-18 16:15

smesni ste "studenti", vi treba da UCITE a ne da trazite izgovore da zapostavljate obaveze. ako hocete da pomazete pomazite pa se vratite da ucite ja ne vidim problem. koji ste moj upisali te fakultete ako necete da ucite, trebali ste svi kolektivno da se zaposlite lepo negde kad toliko hocete da radite.
ponavljam - smesni ste

Gost

2014-05-18 16:17

Ratni profiteri, sram vas bilo što naplaćujete reklamiranje ove peticije...?! Valjda nam je u interesu da se Srbija obnovi i počisti?
...

#666 Re: ko je ovde smesan

2014-05-18 16:17

#664: -

Lepo je tebi uzivati iz fotelje,tvoja porodica i svi su ti na suvom pa sedis pored TV-a i pijes pivo dok mi neki brinemo za svoje porodice..Nemoj da govoris da je neko smesan,sutra i tvoja porodica moze biti u istoj situaciji..

Gost

#667 Re: Re: ko je ovde smesan

2014-05-18 16:19

Gost

2014-05-18 16:20

Zbog svih volontera koji su mahom studenti bilo bi ok da se ispitne obaveze odloze za sedam dana
SRAMOTA PROFESORE !!!!

#669 Re:

2014-05-18 16:23

#664: -

SMESAN SI TI STO SI TOLIKO MALOUMAN I ZATRTI STVOR, BEZOBZIRAN I GLUP... STO TE BOLI UVO ZA SVAKOG KO NIJE KAO TI... KAO STO DECKO KAZE VEROVATNO SI U TOPLOM I BOLI TE UVO NI PRSTOM NECES DA MAKNES JER IMAS PARA KO BLATA, I NE ZANIMA TE KO IDE DA POMOGNE ... SRAMI SE SVOJE INTELIGENCIJE  !!

Gost

2014-05-18 16:24

Nama je ovo nista a nekome je sve!!!!!!!!

Gost

2014-05-18 16:35

Ja ne mogu da verujem da cete da se svadjate sada u ovakvoj situaciji, to je sramota... Ko nije hteo da potpise nema potrebe da vredja i proziva pojedine studente kojima je stvarno stalo da pomognu na neki nacin i one kojima su porodice i domovi ozbiljno ugrozeni! Nema potrebe da se vredjate, barem sada budimo slozni!!

Gost

2014-05-18 16:42

Vala neka nam ne produze neka budu srecne ove sitne i jadne duse koje se smeju nasoj nesreci,sram vas bilo
Pravnica

#673 Re:

2014-05-18 16:46

#61: StudentFiloloskog -

Kod nas na Pravnom ispitni rok pocinje 26. maja ili ti sad u ponedeljak. Nije realno ocekivati da ce studenti koji su pogodjeni poplavama, ili im je familija pogodjena poplavama, ili pomazu ljudima koji su pogodjeni poplavama biti u stanju da se koncentrisu na ucenje sad. Te ispite cemo svakako polagati, ali ne vidim koja je razlika ako pomere rok za nedelju-dve s obzirom da to moze da ceka, a gradjenje nasipa i pomoc ljudima ne moze. Da li je polaganje ispita najvaznija stvar u zivotu ili ce neko umreti ako ne polaze odmah? Nije. Ako pukne nasip da li ce neko biti u opasnosti? Hoce! Veliki broj studenata svih univerziteta je angazovan na nasipima.. Mislim da moramo postaviti prioritet sadasnjoj situaciji..

Gost

#674 Re: Nemanja NS

2014-05-18 16:49

#604: - Nemanja NS

a šta će biti s onima koji ne mogu da volontiraju i dobiju one kartice nego su ugrozeni npr. iz sapca, kostolca, požarevca, koji su kod svojih kuca? to sto ce izgubiti bodove na prisustvo, aktivnost i sl. nikom nista?

Gost

2014-05-18 16:49

A šta mislite ako nedaj Bože poplavi i Beograd? O čemu vi pričate pa situacija je takva da se ne zna šta će sutra biti,kakvi ispiti??? Samo ludak neće dozvoliti da se pomeri rok!!!