Iselite rome sa Čukaričke padine

Ја, Озлојађени

/ #6

2014-10-12 20:08

Од 2000 године, ВРШИ СЕ ПЛАНСКА ЦИГАНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ Цигани су у Србији у демографској офанзиви јер им то неко дозвољава и стимулише их. Заштићени су и стављени су „изнад“ други грађана Србије разним бенефицијама и повластицама којима им омогућавају додатно неконтролисано размножавање и досељавање. Имају предност у свим сферама друштва: нпр. добијају 30 бодова више у старту за упис у средњу школу, без обзира на акумулирано знање; на свим факултетима су на „буџету“; добијају социјалне станове,и то право са ливаде, а ја и многи други смо ринтали деценијама ,можемо само да трчимо у круг и да њачемо; „трећа шанса“ –описмењавање маторих цигана за основну и средњу школу, преднос у запошљавању, итд.итд... На ТВ Нови Сад, пре пар година, Ацковић је јавно пизивао Цигане да се што више множе. Да ли хоће своју државу? Цигани који су се докопали власти, 2000 . године, издејствовали су са антисрпским елементима, закон који је познат као „језик мржње“. Нормално, то је важило само за оне Србе који су се дрзнули да укажу на неправду која им се наноси и да подигну главу. Као припадник дискриминисаног већинског Српског народа, подржавам све покрете који имају за циљ буђење националне свести и борбу да у сопственој отаџбини не будемо више странци.Сматрам, а и на својој кожи сам осетио, да поједине мањине и странци имају и сувише велика права и бенефиције.