ТВ ДУЕЛ: Александар Вучић - Елиот Истинић (РТС1 или ТВ ПИНК)

Gost

/ #41

2015-05-16 10:11

Moramo ovu vladu nestručnu i nepismenu odmah skinuti i neka bude jedno vreme Vlada narodnog spasa, dok ne budu parlamentarni, za to vreme će sve spoljno politički i ekonomski stati dok ne napravimo vladu od stručnjaka, naši stručnjaci moraju u inostranstvo jer su im zauzeli mesta keramičari, konobari, prodavci grobnih mesta, a naši strućnjaci nemaju posla, ovde su doveli farmaceutsko-doktorsku mafiju, pa nas truju, našu državu polako rasprodaju celu Vojvodinu su rasprodali na 99 g, da li su koga pitali naše fabrike sve strancima, a naši ljudi koji su gradili i radili sada su robovi, nečemo ovu vladu i pod hitno i njih procesuirati, što su bez narodne volje navalili u sotonsku uniju, a oni žele da da se otarase Pravoslavlja, a ovaj naš "pametni" retard sve bi dao sa ulazak u EU, a ovi kakve glupe i grozno đavolske ucene postavljaju, i retard sve ispunjava šta Kirbi i Bler kažu, zato želim , da ode ova vlada da narod ne bude rob, jer mi smo već porobljeni, okupirani, i u dubokom bankrotu .Eliote upiši me tamo u tvoju grupu, jer ja ću pući kao i većina naroda <3