POMOČ MARIU,SAČUVAJMO NJEGOVA 4 PSA

Gost

/ #90

2015-08-18 13:55

I mi imamo slican problem.Naime ja imam jednog psa rase sreddnji Snaucer biber i so koji smeta komsijama pa su peticijom uspeli da nam stigne resenje 16 .07 da dislociram psa iz stana u roku od 15 dana pod pretnjom prinudnog izvrsenja komunalne inspekcije Pozarevca.U resenju je izneto niz lazi da pas zavija neprestano laje i trci po stanu..Pas je star 8.5 god uzet iz Azila u Bg pre tri i po god..Preziveo je Mikrofilariju Erlihiju i Babeziozu samim tim on je i danas pod terapijom plucni i srcani bolesnik koji se brzo umara i ksslje..Pas ne zavija nikada niti trci po stanu jer je bolestan i star.Ponekad zalaje na nepoznate ljude koji prodju pored vrata to traje ne vise od 15min u toku celog dana...Problem je druge prirode a pas je zrtva komsijskog mobinga i netrpeljivosti...Naime covek kome pas najvise smeta je lokalni direktor u EPS Kostolac pravne sluzbe te je svojim pravnim vezama i uticajem iznudio takvo resenje i peticiju komsija.Ni mi sami sad ne znamo sta dalje..ulozili smo zalbu Gradsko vecu Pozarevca alk vec vise od 20 dana nema odgovora.Cekamo izvrsitelje uzeo sam godisnji odmor u ekektrani u firmi u kojoj radim.To je jos desetak dana jos a sta ce biti nakon toga ne znamo...imate nasu podrsku borimo se zajedno..Pozdrav iz Kostolca od Zorana Malesevica i psa Momcila.