Peticija protiv ukidanja Centra za zaštitu mentalnog zdravlja u Milićima

Gost

/ #10 Re:

2015-11-17 10:05

#8: -  

Za #7 frku  

Stvarno imaš neku frku kad si pročitao komentar.. kako se pronađe u ovoj priči..ne kontam reiki tretmani....molim te preporuči mi gdje imaju rado bih otišla na jedan ...toplo bih ti preporučila jedan jer ti je stvarno potrebna pozitivna energija...jako sam tužna što jedan čovjek na takvoj funkciji donaciju prehrambeno higijenskih paketa , pelena i odječe  djeci sa posebnim potrebama i njihovim porodicama  naziva dronjci. Znam ja dobro kako se preziva Vladan direktor ali da vidim pronađe li se sam Trifković   haaha....jadno je to što ismijavaš  reiki tarapeute koji su iz Holandije došli o svom trošku da pomognu djeci sa posebnim potrebama  i stanovništvu Milića.Isti su svaki mjesec dolazili 2godine ... Tretmani su se održavali i u mentalnom zdravlju za djecu sa posebnim potrebama,  kada ih je direktor izbacio iz prostorija..tako da su tretmani  pružani i za korisnike mentalnog zdravlja....holađani se nisu mogli načuditi bahatosti i nerazumjevanju  ....nešto se plašim da češ krenuti kampanju za mjesto nastavnika srpskog jezika, jer su ti važnije pravopisne namjerne greške od biti što je Tuga napisala

Stvarno ti je frka