Pravdom protiv ''veza'',pomozimo Nikoli.

Quoted post

qqq

2013-03-08 08:16

Ne mozete samo napisati da je decko dobro i da se oporavlja i da je sam trazio sta je hteo,msm to je besmisleno...ako cemo o tome da su ti momci problematicni i da se tuku,ja dosada nisam cuo da su ikome naneli teske povrede a kamoli da su se tukli letvama.Sledeca stvar je ta da se slazem da je Nikola dobro dete i da nije nikada pravio probleme,ali ako su mu vec dolazili pred kucu i izazivali ga u 2 ujutro,decko je mogao da pozove policiju i resi problem.Neka se decko brani sa slobode,ja nemam nista protiv ali treba se uzeti u obzir da je i taj Dusan necije dete,i da nije zasluzio da mu se desi to sto mu se desilo.I da napomenem Dusan je bio odlican plivac i sportista,ali da li se iko pita,hoce li posle ovoga moci da nastavi sa sportom..

Odgovori

Dzoni

#14 Re:

2013-03-08 18:25:36

#9: qqq -

Poenta je u tome da i oni s kojima oni imaju probleme i koga maltretiraju su isto necija deca samo sto s igrom slucaja nisu dosli s teskim povredama kuci ili zavrsili u bolnici , klinci nisu ni punoletni ,sta treba ocekivati za 5 godina ? Niko ne kaze da nikola nije kriv ,ali ovoliki pritvor i sve je preterivanje,zasto su cackali mecku,lepo im je receno da niko nece probleme ali dzabe. A milicija bi samo trenutno resila situaciju,prema tome mislim da je jedino normalno da se brani sa slobode i da svako odgovara za ono za sta je uradio ali pravedno ,bez ikakvih mucki i smicalica