Ostavka nacelnika Terzica ! ZELJA GRADJANA !

Quoted post

Gost

2013-06-09 19:19

Nijedan grad u srbiji nema vd nacelnika supa tolike godine kao sto mi imamo..Zasto? zato sto su mi krivi sto trpimo toliko dugo,krivi su nasi politicari koji ne rade u interesu narodu vec u svom licnom interesu...Kad se tice njih odmah se pobune, koga jos briga za 100.000 drugih gradjana ovog grada... Ali definitvno je jasno da je terzic u saradnji sa velikosrpskim istomisljenicima imao zadatak da unisti ovaj grad...nema hapsenja kriminalaca,narko bosova jer saradjuju sa njima...znam sta se desava u neposrednoj blizini moje kuce kao suruju sa lopovima i dilerima...sve se vidi, sve se zna a cutimo...zasto? zato sto ako dignemo glas ili prijavimo odmah slijedi odgovor: "cuti ako mislis da nemas problema sa tim ljudima"... isto tako su odgovorili i zeni od rahmetli Ciga kada je pitala u sup dokle se stiglo sa istragom dobila je odgovor "bolje cuti da nemas probleme" jer beograd tihi ubica nas bosnjaka, bez metka i tenkova su nas unistili,podjelili,otjerali musterije tj poslovanje nasih firmi sveli na minimum... ukololiko nesto nije tacno od ovog zelim da mi neko odgovori i pojasni mozda sam ja glup

Odgovori

Gost

#42 Sve je tako i treba kazniti jednom za svagda one politicare koji su doprineli ovome na izborima, sa

2013-06-12 08:37:51