Ostavka nacelnika Terzica ! ZELJA GRADJANA !

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Ostavka nacelnika Terzica ! ZELJA GRADJANA !

Gost

2013-06-09 17:35

Potrebni su nasi ljudi u koje imamo poverenje a ova dosadasnja garnitura trebala je jos davno da ide,neka idu pravac sumadije...

Gost

2013-06-09 17:54

svaka cast danod konacno da progleda...

Gost

2013-06-09 18:53

bosnjaka brate tako nas i sleduje,micite one koji su sijali strah po sandzaku i prebijali ljude

Gost

2013-06-09 19:19

Nijedan grad u srbiji nema vd nacelnika supa tolike godine kao sto mi imamo..Zasto? zato sto su mi krivi sto trpimo toliko dugo,krivi su nasi politicari koji ne rade u interesu narodu vec u svom licnom interesu...Kad se tice njih odmah se pobune, koga jos briga za 100.000 drugih gradjana ovog grada... Ali definitvno je jasno da je terzic u saradnji sa velikosrpskim istomisljenicima imao zadatak da unisti ovaj grad...nema hapsenja kriminalaca,narko bosova jer saradjuju sa njima...znam sta se desava u neposrednoj blizini moje kuce kao suruju sa lopovima i dilerima...sve se vidi, sve se zna a cutimo...zasto? zato sto ako dignemo glas ili prijavimo odmah slijedi odgovor: "cuti ako mislis da nemas problema sa tim ljudima"... isto tako su odgovorili i zeni od rahmetli Ciga kada je pitala u sup dokle se stiglo sa istragom dobila je odgovor "bolje cuti da nemas probleme" jer beograd tihi ubica nas bosnjaka, bez metka i tenkova su nas unistili,podjelili,otjerali musterije tj poslovanje nasih firmi sveli na minimum... ukololiko nesto nije tacno od ovog zelim da mi neko odgovori i pojasni mozda sam ja glup

Gost

2013-06-09 21:46

ne samo smena i hapsenje

Sana

2013-06-10 06:43

Vratiti Bulića! Grad je najbezbedniji bio kada je on zavodio red. Ni po babu ni po stričevima!

Gost

2013-06-10 07:27

sve sami lopovi .....kako u supu,tako i u opstini

Gost

2013-06-10 08:30

Zelim da ova peticija bude efektna i da pomogne da se ispuni volja naroda ,da se smijeni Terzic i postavi covek iz vecinskog naroda .
tito

2013-06-10 20:33

Menije sve jedno sada ja sam izgubijo velikog prijatelj i brata enesa i smirit se nikada necu dok ne saznam koje i ko ubijo moga brata enesa

Gost

2013-06-10 20:40

Ubistva i kriminal u porastu a nesposobnost terzica da rasvetli slucajeve e zato sami sebi krojimo sudbinu nasi BOSNJACI UJEDINIMO SE i ne dozvolimo da nam prodani ministri ljajic koji se zalaze za pomoc haskih optuzenika i suljo koji isto nista sve ove godine nije nista uradio osim jaza na setalistu kroje sudbinu zato svi slozno ni ljajic ni ugljanin ni zukorlic OSTAVKA TERZICA POD HITNO,a treba i peticija za sud tamo je isto korupcija i nepravda,organizujmo nove proteste da ih pocistimo ...

Gost

2013-06-10 20:55

Selam i ja sam za hitnu ostavku Terzica a ako ima uopste obraza trebao bi sam otici da ne ceka nasu peticiju i ne samo njega vec i druge batinase 90 tih godina kad su na smenu prebijali nasu bracu bosnjake a isti su sad u SUP,dok su nasi ministri nastanjeni u Bg-u a izbori im daleko oni se i ne trude za nas mislim da je dosta bilo i da treba pocistiti i SUP i SUD i INSALLAH NA IZBORE KAZNITI MINISTRE PORAZOM PROBUDIMO SE SVI I BUDIMO SLOZNI DA NE MORAM BIT CLAN PARTIJE DA BI SE ZAPOSLILA ZA STA SAM KVALIFIKOVANA NI JA NI BILO KO DA NAM ALLAH DRAGI POMOGNE I UJEDINI NAS SVE .

Gost

2013-06-10 21:56

Toliko ubistava a da se kao ne zna ko su pocinioci ??? Zna se ko su zato OSTAVKU TERZICU !!!!!!!!!!!

Gost

2013-06-11 13:28

Vratite nam Bulica!!!

Gost

2013-06-11 14:01

TERZIC JE JEDAN KRIMINALAC PREKO KOJEG SRBIJA ZELI DA OD PAZARA I SANDZAKA PRAVI NOVO KOSOVO,HITNA SMENA !!!!!
GRADJANIN NP

2013-06-11 16:19

najbolji je bio BULIC zato su ga i smenili jer im smetao njegov rad i disciplina,od njegove smene nikada vise ulicama nisu setali u nocnim satima policajci cak ih nema ni na autobusku stanicu jer spavaju po lokalima i privatnim automobilima e to BULIC nije dao morali su da setaju po celu noc i manji je bio kriminal zato najbolje njega vratiti vratit ce se red na ulice i disciplina u POLICIJI.PETICIJA ZA NJEGOV POVRATAK

Gost

2013-06-12 08:31

Ovde trebaju promene ne samu u MUP-u vec i u Sudstvu,promene javonog pravobranioca i njegovog zamenika, korenite promene, i ka tome ne smemo odustajati sve dok se to ne ostvari.

Gost

#42 Sve je tako i treba kazniti jednom za svagda one politicare koji su doprineli ovome na izborima, sa

2013-06-12 08:37

Gost

2013-06-12 09:19

Terzicu Napolje

Gost

2013-06-12 18:20

Smeniti ga sto pre!!!

Gost

2013-06-12 18:26

Narode, naucimo da se borimo za svoja prava!!!

Gost

#46 Re: ukradenarevolucija

2013-06-16 01:16

#23: chileNP - ukradenarevolucija

e jebalo ti pašče majku!

a koje je to devojke po gradu napadao sin Sulejmana Ugljanina, inače uzoran momak i primer i ponos ove čaršije! niđe u prijavi nema imena "devojke koja je prijavila" to je kasnije izmišljena laž policije za medije, momci su privedeni "radi rutinske kontrole i utvrđivanja identita" - a što je dovoljno za ostavku načelnika
znači da ponovimo - I TERZIĆ I ZUKORLIĆ I LJAJIĆ TREBAJU DA IDU! NE ZBOG SULJA, NEGO ZBOG OVOG NARODA!
KRIMINALCI, BANDITI,, MAFIJAŠI... I NEKA POVEDU OVE SVOJE MANIJAKE ŠTO SE PUCAJU PO NAŠOJ LIJEPOJ ČARŠIJI

Gost

2013-06-27 22:45

da se vrati bulic, jer je radio svoj posao profesionalno.