Iselite rome sa Čukaričke padine

Quoted post

Pela

#2 Subjekt

2013-08-15 12:08

Autoru peticije.
Peticija je u redu, samo nije bas dobro obrazlozena - treba bolje argumentovati cinjenicu da su Romi naselili i formirali nehigijenska naselja na mestu koje je pod posebnom zastitom i gde gradnja nije dozvoljena jer je tu GUP-om prostor zasticen zbog vodovoda. To se odnosi na ceo potez od Lazarevackog druma i M.Jovanovica do Vodovodske sa jedne strane i Ade i Makiske sume sa druge strane pa maltene do raskrsnice - koliko mi je poznato. Nisam se odavno bavila GUP-om ali ukoliko imate vremena, malo to proverite i mislim da bi onda nadležni morali da zauzmu drugaciji stav. A i sama peticija bi bila razumnija, ovako je (iako se sasvim slažem sa vama) prilicno diskriminatorska bar u pogledu toga sto komsije Romi sede na klupicama i motaju se po naselju.

Odgovori

Zloća

#5 Re: Subjekt

2014-10-12 19:42:41

#2: Pela - Subjekt 

Kakva diskriminatorska politika. Mi Srbi smo diskriminisani i građani, ne drugog, nego 10-og reda. MI SRBI SMO STRANCI U SVOJOJ ZEMLJI.  Cigani imaju takva prava i beneficije, o kojima  mi drugi građani možemo samo da sanjamo. Te lenje, lopovski nastrojene, poludivlje nomade, treba vratiti tamo odakle su došli. I to što pre.  Kada ih EU toliko žali i propagira, pošaljite ih kod njih.