Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Quoted post

Gost

#37 Re: Zakon

2013-10-16 19:46

#36: Mama - Zakon

Postovana gospodjo, to sto Vi smatrate da je vecina roditelja (i to neobrazovanih!) sve ovo pokrenula da bi se istakla govori vise o Vama nego o tim ljudima. Ne znam za pomenute clanke i osudjujem svako vredjanje po pitanju bilo cega ali upravo to isto i Vi radite. Postovanje misljenja i razlicitosti bi trebalo da bude odlika svih nas! Niti mislim da je sve ovo pokrenuto radi "isticanja" niti da svi treba da se sloze oko same ideje. Ne znam kako Vi radite ali znam da i odraslima ne odgovara da nedeljno menjaju smene. Sta onda reci za decu?! Mozda da razmislite malo o tome?

Odgovori

Mama

#38 Re: Re: Zakon

2013-10-16 20:48:09

#37: - Re: Zakon

Poštovana gospodjo ili gospodine,ne moramo svi da se složimo oko iste ideje! Nemam ništa protiv promene smena ,ako su takvu odluku doneli oni koji više znaju od mene i smatram da je pošteno  da svi imaju iste uslove za rad. Za Vašu informaciju, smene u školama kod nas se menjaju na mesec dana, ne na sedam, a ja radim od 8.00 do 16.00. Moje dete sasvim normalno funkcioniše i obavlja svoje aktivnosti i od kada je promenilo smenu. Ne bih se ni sad mešala, da mi ne smeta nepotrebna ujudurma u koju je sve ovo prešlo, a koju  pravi nekolicina ljudi iz dotične škole bez ikakve potrebe!Potrudite se da pročitate i čujete šta dotična gospoda  piše i priča, kakav rečnik koristi, pa će Vam biti jasno da to više nema nikakve veze sa promenom smena! Pošto živim u ovom gradu mogu slobodno da kažem da ljudi koji ovde najviše "prosipaju pamet", nisu pozvani po svom obrazovanju da to rade! Potrudite se i da čujete šta kažu i pišu lekari,psiholozi, pedagozi...Možda da razmislite malo o tome?