Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Quoted post

marii

#40 Re:

2013-10-17 20:47

#8: Roditelj -

Draga uciteljice,Vase poslepodne na poslu je mnogo krace od nastavnickog poslepodneva.Da ne pominjem radno vreme vecine od 9 do 17h.I nemojte, molim Vas, potencirati na dobrobiti dece,ne interesuje to Vas,bitni su Vasi interesi.A magican boravak,je jos jedno radno mesto za nekog Vaseg kolegu...

Odgovori

Gost

#41 Re: Re:

2013-10-17 21:27:48

#40: marii - Re:

Kad ste me vec prozvali da Vam kazem. Ja sam nastavnik. Svakog dana imam po pet casova jer predajem engleski jezik u prvom ciklusu obrazovanja. Moje kolege koje rade sa vecom decom imaju pauze i nemaju pet casova svaki dan. A Vama bi mozda bilo bolje da malo od ucitelja koje toliko nipodastavate naucite nesto o tome kako treba raditi sa decom. Mislim da je sramota to sto govorite i pisete. Ja Vama govorim kao roditelj i manite me tih prica o poslu od devet do pet. Ja putujem na posao 36 km u jednom pravcu,tj 72 km dnevno. Prema tome sigurno mi dan traje duze od Vaseg dragi nastavnice ili nastavnice. A dobrobit dece upravo Vi potencirate ovom izvinite glupom inicijativom za ukidanjem odluke o promeni smena. Da li Vam je palo na pamet koliko je ruzno to sto ljude na ulici vuku za rukave da nesto potpisu. Za ovih dve nedelje koliko pratim ovu temu potpisalo Vam se ovde 148 ljudi. Da nije to mozda znak da promena smena odgovara velikom broju ljudi? Ajde vise odrastite.