Peticija za ukidanje odluke o promeni smena u osnovnim školama

Quoted post

Ilke

#43 Re: Re: Re:

2013-10-19 20:39

#41: - Re: Re:

Dragi nastavnice ja svaki dan putujem 200km  na posao u oba pravca i razumem kada neko brani svoju profesiju ali vi ga bas preteraste. Ja moje dete vidjam vikendom zbog ovakvog nacina odlaska u skolu. Ujutro u 6 sam u autu da big u osam stigao na posao, radim do 17 i u 19 sam kuci. Da li je vase radno vreme gore od mog i vecine roditelja i da li nasoj deci odgovaraju ove promene smena vi niste uopste merodavni. nadam se da opet necete da pokrenete neki strajk sa nebuloznim zahtevima kao i sve ove godine. A sami ste rekli, da imate svega 5 casova dnevno pa ponozite to sa 45 minuta sa malim i velikim odmorima i pronadjite se u svemu tome u odnosu na nas. Sramota je od Vas kao prosvetnog radnika da pisete nebuloze. I mi Vama i vama slicnim poveravamo nasu decu!?

Odgovori

Gost

#44 Re: Re: Re: Re:

2013-10-19 21:59:19

#43: Ilke - Re: Re: Re:

Postovani, zao mi je zbog vaseg radnog vremena, ali ne zaboravite da smo sami birali cime cemo se baviti. Dok se smene nisu menjale i ja sam svoju decu vidjala samo vikendom, jer sam ih ujutru odvodila u 7 u vrtic a kuci dolazila u sedam uvece. Posto su male one su vec u osam u krevetu i tako svaki dan. Sad makar imam tu srecu da ih dve nedelje mesecno vidjam kako dolikuje i kako bih volela da i vi mozete da vidjate svoju decu. Jedino mi nije jasno kako ste ranije vidjali decu cesce kad vam je radno vreme takvo kakvo je. A sto se tice strajkova meni je zao sto vi ne pokrenete neki svoj strajk kako biste poboljsali svoj i polozaj svoje porodice. U Srbiji su svi navikli da cute i trpe i kad neko nesto i preduzme onda ga svi napadaju. A sto se tice toga kome poveravate decu tu ne mogu da vam pomognem. Dace Bog pa ce u Srbiji uskoro biti moguce da ih skolujete kod kuce pa vise necete morati da se bojite da ih upropastavamo.