Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Srbijo, uskoro gud baj, ako ne pocnes da resavas osnovna pitanja

#3086 Pitanja za ministra

2014-02-04 17:45

Smatram da sto vise nas treba da posalje pitanje ministru jovanovicu (malim slovima):
1) zasto nije stao u odbranu "starih studenata"
2) zasto nije pokrenuo pitanje ustavnosti odredbe zakona o visokom obrazovanju u vezi sa rokom studiranja
3) zasto daje zbunjujuce izjave
4) da li je svestan da je izazvao gnev studenata
5) da li je svestan da je licno odgovoran za ovakvo stanje medju "starim studentima"
i jos mnogo drugih pitanja.

Ozbiljno razmisljam da odem iz srbije. Radicu u Svajcarskoj, Norveskoj i drugim normalnim zemljama, cisticu kanalizacije, i zaradjivacu novac makar na takav nacin, ali necu da ostanem ovde gde niko ne misli na mlade ljude, na studente koji sigurno imaju jake razloge za odugovlacenje studija.

Trazicu azil zbog diskriminacije. Drzava mi ne dozvoljava da zavrsim fakultet. Upisao sam ga bez ikakvih rokova, zelim tako i da ga zavrsim, ako mi se studira studiracu 100 godina, to niko ne moze da mi uskrati.
Necu vise da se megatrend kadrovi zaposljavaju. Necu da budem gradjanin drugog reda u rodjenoj zemlji!

Odgovori

Gost

#3088 Re: Pitanja za ministra

2014-02-04 18:10:03

Gost

#3092 Re: Pitanja za ministra

2014-02-04 19:08:22

Gost

#3100 Re: Pitanja za ministra

2014-02-04 21:43:14

#3086: Srbijo, uskoro gud baj, ako ne pocnes da resavas osnovna pitanja - Pitanja za ministra

Dobra je ideja da SVI MI POSTAVIMO PITANJA za emisiju Kažiprst!

Tako ćemo, preko mnoštva, sigurno isplivati iznad ostalih pitanja i autori/urednici će obratiti pažnju na naša pitanja!

Kako to da ministar nije dobio peticiju, kad su je pokretači predali u pisarnici i DOBILI prijemni PEČAT? Kako dolazi na sastanak odbora NEPRIPREMLJEN, bez peticije, zašto je nije potražio da se samoinicijativno pripremi, kad je znao koja je prva tačka dnevnog reda? Kakve su ono nebuloze o bodovima i ''starim'' studentima i upisivanju u Nišu sa 48 bodova? Kakvo je ono proizvoljno ''puta 10'' zaključivanje o broju tih studenata širom Srbije, a onda prorektorka kaže da samo u Beogradu na 25 fakulteta ima bar 15000 studenata?!

Koga on laže?!