Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Majka TEREZA

#3382 BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:46

Mislila sam i bila ubedjena da komuniciram sa sebi ravnima i da hladnih glava čitate pažljivo komentare i tumačite ih kako su i napisani, ali vi i dalje po "dobrom" starom običaju, sve izvrnete naglavačke. Pošto radite to što radite, računajte da vam se sada poslednji put obraćam, ne dajem više nikakve informacije, komentare, objašnjenja i sl, jer mi je već i zdravlje ugroženo, dobrim delom, zbog toga što ovde izigravam "budalu".
U naslovu sam naglasila da je u pitanju odgovor studentima Ekonomskog fakulteta u Nišu, pa je i ceo odgovor-tekst bio upućen njima, kao i ta pomenuta "ULICA", da ako im ne odgovara nijedan od tri predloga ostaje im ulica. Takodje, ako vam i svi ostali fakulteti u zemlji krenu sa svoje strane da vrše različite pritiske i uslovljavaju vas, svi vi imate samo objašnjene 3 mogućnosti i poslednja vam je ulica. To, apsolutno nema nikakve veze sa peticijom, odlukom odbora, izmenom zakona, radom Vlade i Narodne skupštine, niti sam ijednom reči pomenula bilo šta od ovog, samim tim ni u kakav kontekst nisam ubacila ulicu vezano sa peticijom, izmenom zakona i sl.
Zaista nemam više snage, zdravlja i namere da vam svaku svoju napisanu rečenicu tumačim i prevodim više puta, kao da sam iz Švedske, a ne iz Srbije.
SREĆNO VAM BILO I BORITE SE DO POBEDE, ALI NE NA OVAKAV NAČIN, KAO ŠTO RADITE SA KOMENTARIMA!

Odgovori

Gost

#3384 Re: BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:53:03

#3382: Majka TEREZA - BEZ ZABUNE I STRAHA

Izvinjavam Vam se u svoje ime, ali i u ime svih nas, koji smo vas poslednjim komentarima iznervirali. Sigurna sam da nikom od nas to nije bila namera, ni najmanje, sigurna sam. Samo Vas molim da nas shvatite, vreme curi, februarski rok tece, zivaca nam ponestaje... Izvinjavam se jos jednom. Zelim Vam brz oporavak. Zajedno do pobede!!!

Gost

#3385 Re: BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:57:35

Bez Vas smo osudjeni na propast.
nismo mogli samo na osnovu naslova ynati da se radi o situaciji u nisu kad ste spomenuli fakultete

PRE NEKIH DVA SATA SAM NAPISALA VEOMA OPŠIRNO OBJAŠNJENJE U VEZI SA KOMENTARIMA KOJI SU USLEDILI NAKON MOG OBAVEŠTENJA DA ME JE KONTAKTIRAO KABINET PREDSEDNIKA RS I DA LI DA TRAŽIM SASTANAK KOD GOSPODINA VUČIĆA, ALI JE IZNENADA NESTALA STRUJA I MOJ KOMENTAR JE NESTAO, TAKO DA VIŠE NISAM U SITUACIJI DA SEDIM ISPRED KOMPJUTERA I PONOVO PIŠEM TOLIKI KOMENTAR, URADIĆU TO ILI VEČERAS, AKO MI BUDE BOLJE, ILI SUTRA, TAKO DA ĆETE IMATI DODATNO POJAŠNJENE I SAZNANJE KOJE NOVE AKCIJE SMO PREUZELI SA ORGANIZATORIMA, POLAKO PRELAZEĆI VEĆ NA PLAN "B", ZBOG ALARMANTNOSTI SITUACIJE KOJU IZAZIVAJU FAKULTETI I KAKO BI NEKIM STVARIMA STALI NA PUT.
MI NE MIRUJEMO, PUNI SMO IDEJA, OPTIMIZMA, SPREMNI NA OVAKVU ROVOVSKU BORBU I KAKO SU NAS PODCENILI, VRLO JE VEROVATNO DA ĆEMO MORATI I NA ULICU.

ovo je bilo mnogo pre dogadjaja u nisu, molim Vas nemojte nas ostavljati

zao mi je sto ste bolesni, zelim Vam brzo ozdravljenje..ali ima nas mladjih koji smo isto bolesni i to ozbiljno

meni je srce jako ugrozeno, u toj meri da je pitanje da li cu ikada moci da budem majka i to je cak najmanji ydravstveni problem koji ovako relativno mlada imam, radim, ucim, i ovde sa vama se borimo i suprug i ja

hvala Vam na svemu u svakom slucaju, beskrajno

zao mi je zbog nesporazuma najiskrenije

cuvajte se i budite dobro

Ana

#3391 Re: BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 17:36:10

Gospodjo Lidija samo Vas molimo da nas ne napustate zbog pojedinaca koji ovde nemaju razumevanja ni sami za sebe,a kamo li za drugog. Zelim Vam da brzo ozdravite i znajte da je vecina uz Vas.