Smena predsednika opstine Svilajnac

Quoted post

e5qa

2014-05-23 06:34

Ja sam politicki neopredeljen i takvih ima mnogo a sto se tice srbije Sava i Dunav su za resavu cudo i to nemoze da bude odgovor zato sto poplavljena je pola Srbije poplavljeno njive su mogle dosta vode da prime i da nebude 2 metara voda u gradu nego 20cm a mozda ni tolko nego sada staje tuje ..Ovo je ljudi tuga sta se desilo po kucama i jos ja sam 3 dana pomagao crpeo vodu po kicama i prvih 48 sati nisam spavao za informaciju ja neznam da neko nije radio i pomagao stanovnistvu .

Odgovori

Gost

#32 Re:

2014-05-23 15:48:03

#8: e5qa - Anna

Postovani Gospodine kada ste toliko vode zrpli iz potopljenih kuca ,mene ste zobisli,voda mi je vec 7 dana u podumu do plafona,usmrdelo se sve i kao da je septicka jama.Pa gde su te pumpe koje crpe vodu ili ima samo jedna pumpa za vodu za ceo Svilajnac.Samo se pitam ko ce mi madoknaditi stetu ako se kuca srusi jer je natopljena.Gde stize ta pomoc ,zasto se nekupuju pumpe jer ja nisam jedina koja ima 7 dana vode u podrumu a o smradu da se neprica.Zelela bih da predsednik opstine par noci prespava u tako usmrdjenoj kuci,sta bi on kazao.

Gost

#106 Re:

2014-06-03 19:06:51

#8: e5qa -

njive nisu mogle da prime vodu jer su se vec zasitile vode .i ta voda bi opet otisla na grad jer je svilanac nizi nalzi se  u koritu maltene ,