Smena predsednika opstine Svilajnac

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Smena predsednika opstine Svilajnac

OBRENOVCANIN

#26 Re:

2014-05-23 11:58

#1: -

E moji Svilajncani, jadni ste ako smenite vaseg predsednika.

Gost

2014-05-23 12:24

ma to smeniti pod hitno daj da izadjemo na ulicu i da smenimo te olose

Gost

2014-05-23 12:46

Sramota takav Predsednik nam ne treba !!Sve je unisteno, a niko nije ni znao sta ga ceka.

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-05-23 14:22

Zix

2014-05-23 14:31

dobro,smenicemo ga...i sta onda?Doci ce mozda bolji?Bolji lopov,sigurno...Zanimljivo je da uprkos tome sto narod nema za 'leba,svaki sledeci uspe da se nakrade vise od prethodnog.Ne samo u Svilajncu,svuda je isto.Isti lesinari su i na vlasti,i u opoziciji.Mi odavno ne biramo izmedju dobrog i loseg,vec izmedju manjeg zla...a granice skoro da vise i nema...

Gost

2014-05-23 15:31

kao i sto rece stari poznavalac reke resave moj dobri bidza trebalo je levo korito otvoriti a ne da mu se kaze tvoje je proslo ma kako da je proslo ali podsetimo se istine on je 9 puta branio svilajnac od vode dokumentovano je zauvek pozdrav

Gost

#32 Re:

2014-05-23 15:48

#8: e5qa - Anna

Postovani Gospodine kada ste toliko vode zrpli iz potopljenih kuca ,mene ste zobisli,voda mi je vec 7 dana u podumu do plafona,usmrdelo se sve i kao da je septicka jama.Pa gde su te pumpe koje crpe vodu ili ima samo jedna pumpa za vodu za ceo Svilajnac.Samo se pitam ko ce mi madoknaditi stetu ako se kuca srusi jer je natopljena.Gde stize ta pomoc ,zasto se nekupuju pumpe jer ja nisam jedina koja ima 7 dana vode u podrumu a o smradu da se neprica.Zelela bih da predsednik opstine par noci prespava u tako usmrdjenoj kuci,sta bi on kazao.

Dzon

2014-05-23 16:49

hahahah 76 potpisa iz redova svilajnačkih nazadnjaka! Negde pročitah da smo mi dupeljubci, a šta ste onda vi? Ušli ste u dupe prodavcu magle Vučiću i kazandžiji Tomi! Kakav god bio i iz koje god stranke bio Pera je naš Svilajnčanin koji je od Svilajnca napravio pristojan i lep grad za koji se sada čuje u Srbiji po dobru! Uzmite slike i uporedite na šta je ličio pre 6 godina, a kako izgleda danas! Džabe vam novci moji sinovci, nikad ta bagra neće doći na vlast. Ne, dok ima razumnih i poštenih ljudi. A vi lopovi slizani sa marinkom, majom nos i ostalim šljamom možete samo da pravite ove smešne peticije! NIKAD NEĆETE USPETI!

Gost

2014-05-23 16:53

Nit ga znam, niti poznajem. Samo sam iznenadjena, da je uopste jedno takvo nemoralno i neuko, nehumano cudoviste, moglo da bude predsednik opstine i jednog tako sarmantnog grada kao sto je Svilajnac. Takvima neodgovornima, a dobro placenim enormnim platama i povlasticama, treba oduzeti drzavljanstvo ove zemlje.

Gost

2014-05-23 19:49

nesposobni odlazite vec jednom !!
BAD 3

#36 Re:

2014-05-23 20:28

#30: Zix -

Druze,ima tu metoda xxxxxxx,jedna je prosta,vidis ga na delu kako radi,dali za svoj dzep ili za narod,to se utvrdi na jednom poslu,das mu sokace da asfaltira,a u glavonjinom slucaju je posao u milionima racunat,gde ima da zgrada kao muzej kosta 6+1,5miliona evra,a skeleti od gita pravljeni.Pa Kusta napravi grad za 3miliona gde dolazi svetska elita a u muzej nije usao ni amater.Sami stvorite realnu sliku i videce te da je tako.

2014-05-23 20:34

Andora:)))

2014-05-23 22:00

Izvinii molim te,a da ti prvo naucis da pises, pa onda tek pisi peticijuu ;)
Andora:)))

#39 Re:

2014-05-23 22:02

#33: Dzon -

Biggggggggggg (y)

Gost

2014-05-23 22:04

Sramota sta nam se desava!!

Gost

2014-05-23 22:15

Ovo nije politicka propaganda, vec je krajnje vreme da iz Opstine Svilajnac odu bahati i nesposobni politicari.

Gost

2014-05-23 22:19

bravo!!! Ovo je vec napokon trebalo neko da kaze!!! Svaka cast!!! 41 za predsednika!!!

#41: -

bravo!!! Ovo je vec napokon trebalo neko da kaze!!! Svaka cast!!! 41 za predsednika!!!

DJAVO DOSAO PO ZUTU BAGRU

#43 Re:

2014-05-23 22:29

#33: Dzon -

KAD TI JE TOLIKO DOBAR VODI GA KUCI PA SE JEBITE , TI ZNAS STA JE POSTENJE,CIM PISES OVAKO JA BIM VAM ZABRANIO ULAZAK PREKO MOSTA DO KRAJA ZIVOTA,I TI NEKA BAGRA KAO I ON ,LIZES MU GARANT BULJU KASE DEBELI USERE.SMRADOVI ZUTI...

Gost

#45 Re: Re:

2014-05-23 23:15

#43: DJAVO DOSAO PO ZUTU BAGRU - Re:

Nisu svi zuti, 50% nas nije ni izaslo na izbore, ali jednostavno je odvratno gledati da se hocete politicki okoristiti i za vreme ove nesrece u celoj zemlji, Svilajnac je jos i bolje prosao od Krupnja, Obrenovca, Valjeva. Stidite se svi! Sramota! Gori ste od onih sto prodaju cizme za 4000 a hleb i vodu za 200, fuj, fuj, kako uopste mirno spavate, jos vredjate sve koji nisu sns i nazivate zutacima, svi ste ista bagra, ali koristiti nesrecu za dolazak na vlast i bogacenje je DNO  http://www.srbijadanas.net/istina-o-stradanju-u-obrenovcu-hoce-li-poplave-odneti-i-vucicevu-mafiju/

apolitican

#46 Peru u zatvor!

2014-05-24 08:17

Jos jedan biser lokalne sampuprave Svilajnca i os Jovan Jovanovic Zmaj.
Naime, od ponedeljka deca krecu u skolu iako nigde nista dezinfikovano nije, mnogi Svilajncani i dalje nemaju vodu , cak ni centar grada nije ociscen i dezinfikovan , oko skole se siri strasan smrad kao da je nesto uginulo i to od poplave , znaci evo vec 8 dana niko da to pocisti! Moj primer je da su svi stanari ukljucujuci i mene iz moje zgrade sisli u podrume i sve stvari izbacili napolje kako bismo izvukli vodu i dezinfikovali isti. Evo vec 4 dana cekamo traktor kako bi se te stvari odnele. Ne trazimo njihove radnike, pomoc, nista , samo traktor na 20 min i niko nista!To sad stoji tako vec 4 dana ispred ulaza, smrdi, bolest u najavi! Strasno!

Gost

#47 Re: BORITE SE!

2014-05-24 10:05

Gost

#48 Re:

2014-05-24 10:13

#1: -

Vi ste bre glupi,nije mogao niko da zaustavi takvu vodu..Sta optuzujete Peru,mamu vam jebem,sta vam je napravio od svilajnca?? Konji coravi,ulice nove,sve zivo bre...I sada vi znate da pricate...Pogledajte se vi malo..Samo pricate,zivite od tudjih zivota,samo ogovarate,za to zivite...Slepci jedni....Njemu nije nanelo kuci stetu.I njemu je tesko,somine jedne..Odjebite kada ste glupi..Ustase jedne..

2014-05-24 11:39

Anna

2014-05-24 12:41

Idu po ostecenim kucama da procene steti i sta upisuju,frizider,elektricni sporet,laminat.Nisam znala da osteceni narod u kucama samo imao te elektricne stvari i Laminat na podu,znaci kuce su prazne pre poplave bile ,bez namestaja i ostalih stvari Koje su potrebne bile za zivot.Samo smiruju narod sa tim popisom.Pitam se samo:ako stvarno nekada i novac se dovije za te tri popisane stvari koje su poplavljene,a ko ce dobiti novac ili gde odlazi taj novac koji je spremljen za namestaj,ali nece dugo potrajati i videce se kako nove kuce rastu i novi automobili se kupuju kod pojedinaca a ostali naros ce celo vreme sedeti na novom laminatu,na novom sporetu hranu spremati i u frizideru hranu hladiti i sve u stojecem stavu.Vise familija zivi u jednom dvoristu a koriste zajednicki podrum i opet se samo dve kuce popisuju jer dve kuce su u dvoristu,a ostali nemaju nista i ako su pogodjeni kao i ostali.Koji su ti nesposobni ljudi i ko moze da proceni bolje stetu koja mi je poplava nanela Osim meine..