Smena predsednika opstine Svilajnac

Quoted post

Dzon

2014-05-23 16:49

hahahah 76 potpisa iz redova svilajnačkih nazadnjaka! Negde pročitah da smo mi dupeljubci, a šta ste onda vi? Ušli ste u dupe prodavcu magle Vučiću i kazandžiji Tomi! Kakav god bio i iz koje god stranke bio Pera je naš Svilajnčanin koji je od Svilajnca napravio pristojan i lep grad za koji se sada čuje u Srbiji po dobru! Uzmite slike i uporedite na šta je ličio pre 6 godina, a kako izgleda danas! Džabe vam novci moji sinovci, nikad ta bagra neće doći na vlast. Ne, dok ima razumnih i poštenih ljudi. A vi lopovi slizani sa marinkom, majom nos i ostalim šljamom možete samo da pravite ove smešne peticije! NIKAD NEĆETE USPETI!

Odgovori

Andora:)))

#39 Re:

2014-05-23 22:02:13

#33: Dzon -

Biggggggggggg (y)

DJAVO DOSAO PO ZUTU BAGRU

#43 Re:

2014-05-23 22:29:03

KAD TI JE TOLIKO DOBAR VODI GA KUCI PA SE JEBITE , TI ZNAS STA JE POSTENJE,CIM PISES OVAKO JA BIM VAM ZABRANIO ULAZAK PREKO MOSTA DO KRAJA ZIVOTA,I TI NEKA BAGRA KAO I ON ,LIZES MU GARANT BULJU KASE DEBELI USERE.SMRADOVI ZUTI...

Svilajncanin

#94 Re:

2014-05-29 20:13:20

Pristojan grad. gde ti zivis covece. Sad je posle poplave sve isplivalo ili jos bolje skinula se sminka našminkanog Svilajnca. Ulegle ulice , pokidane cevi sve sto su ŽUTI kao radili za grad. Sinđelićeva ulica je i ličila na nesto pre a sad em je niža za par santimetara (parice u džepu) em je potonulo sve ove obnove. Nisam ni za naprednjake ali osvesti se i pogledaj koliko te ovaj nepismeni kafedžija uništio a ti mu liži dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!