BORBA ZA PCELU
Quoted post
Pravda |
#25 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Retardiranost2014-07-23 13:39#23: Prava Pravda - Re: Re: Re: Re: Re: Retardiranost Prvo, ja nikoga ne mrzim, i ovo što sam do sada napisao činim iz najbolje namere. Ne prija mi kad neko izdiže sebe iznad ostalih,bilo u dobrom ili loše kontekstu.Drugo, ako ste toliko bitni i značajni za napredak Obrenovca onda vam peticije nisu ni potrebne,jer će sam grad i građani shvatiti vaš značaj i priteći vam u pomoć. Treće, moj lični stav je da je za opštinu i javna preduzeća mnogo važnije da obnove škole, obdaništa, zdravstvene ustanove, kanalizaciju, pijaću vodu, o objekte od opšteg značaja koji će koristiti svim građanima obrenovca. Slaboledžinicu i bozadžinicu ja bih prepustio ljubiteljima tih poslastica pa neka oni finansiraju svoja zadovoljstva a ne da pišu peticije da to neko drugi uradi. Ja vas u mojim dosadašnjim obraćanjima nisam vređao a vaše uvrede i banalnosti izrečene na moj račun govore samo o vama, vašem karakteru, inteligenciji... Uostalom intelektualno sam toliko iznad vas tako da bilo šta napišete mene ne dotiče. |
Odgovori
Prava Pravda |
#27 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Retardiranost2014-07-23 18:02:16#25: Pravda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Retardiranost Dozvolices mi da te ispravim. Uvrede i iskazivanje indirektne mrznje mogu se pronaci u tvojim komentarima u vise navrata. Navescu neke od njih: Cinjenica da si komentar nazvao "RETARDIRANOST" "vi svoju iskislu bozu i smrdljivi sladoled proglašavate znamenitošću obrenovca" kao i u ostalim tekstovima, indirektno i sustinski. Takodje, kolicinu tvoju frustracije objasnjava cinjenica da si komentare ostavljao cak i u 7 ujutru. No, mimo toga, ovde se niko nije izdizao niti izdvajao "iznad" ostalih. Nasuprot, u prethodnom komentaru sam ti objasnio koliko su se vlasnici Pcele zapravo sjedinili sa ostatkom stanovnistva. Da se podsetimo, Lokal u kojem se Pcela nalazila je DRZAVNI LOKAL. Isti je IZNAJMLJIVAN od opstine prethodnih 70 godina. Ovde se potpisuje peticija da opstina obnovi uruseni lokal i da time pomogne da Pcela nastavi sa radom. U ovom slucaju potrebno je shvatiti sta znaci "spomenik kulture". Spomenici kulture su dobra od zncaja za grad, njegov ambijent i kulturu. Stari zanati su jedna od ovih dobara. Oni zapravo osavremenjuju istoriju, i ukazuju na specificnost odredjenog podneblja. Zanat koji supesno postoji vec 70 godina se MORA smatrati takvim dobrom. S toga je u potpunosti relevantno pokrenuti peticiju kojom bi se od opstine trazila pomoc za obnovu ovog dobra. Svakako, niko ne dovodi u pitanje, niti se bori protiv (ili oduzima od) obnavljanja skola, bolnica, domova zdravlja itd. O tvojoj i mojoj (ili nasoj, sta god to nasoj bilo) inteligenciji ne vredi diskutovati. Verovatno je najbolje da to zakljuce oni koji ove komentare citaju. Svakako u zemlji Srbiji cesto su "intelektualno" ljudi jedni "iznad" drugih da se prosto zapitam, kako je moguce da nam je drzava takva rupa. |
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8584 Kreirano: 2025-06-12
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
3665 Kreirano: 2025-06-24
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
2165 Kreirano: 2025-06-12
🛑 STOP reviziji istorije: Zahtijevamo protest 13. jula i hitno usvajanje zakona o zabrani fašističkih organizacija i simbola!
1501 Kreirano: 2025-06-16
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
1562 Kreirano: 2025-06-08
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1188 Kreirano: 2025-06-29
Peticija za dodjelu Trinaestojulske nagrade organizaciji The Books of Knjige
3272 Kreirano: 2025-06-04
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
783 Kreirano: 2025-06-18
ZAUSTAVI ŠIRENJE BEOGRADA NA VODI
5457 Kreirano: 2025-05-25
Hitno uklanjanje mobilne bazne stanice
467 Kreirano: 2025-06-19
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
3234 Kreirano: 2025-02-07
Петиција за смену Загорке Доловац
289 Kreirano: 2025-06-26
Smanjiti cenu karte na gradskom bazenu u Velikoj Plani
248 Kreirano: 2025-06-19
BIG Problem Karaburma - STOP izgradnji ZIDA u Uralskoj ulici
1436 Kreirano: 2025-05-29
Peticija za zaustavljanje radova na gradilištu investitora “Mili Company” u Pljevljima
199 Kreirano: 2025-07-06
ZATVARANJE AVENIJE MB
2823 Kreirano: 2025-02-16
PETICIJA ZA RASKIDANJE UGOVORA GRADA NOVI PAZAR I TABLOIDA INFORMERA
195 Kreirano: 2025-06-04
Djeca iz OS "Oktoih" ne smiju biti premjestena u druge skole!
152 Kreirano: 2025-06-18
ПЕТИЦИЈУ ЗА ИЗГРАДЊУ СЕКУНДАРНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ДЕЛУ НАСЕЉА БАТАЈНИЦА
150 Kreirano: 2025-07-06
ZA PRAVEDNIJE CENE KOMUNALNIH USLUGA - IGAZSÁGOSABB KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÁS ÁRAKÉRT
138 Kreirano: 2025-06-16