Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica

Quoted post

NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA

#48 TETKA

2014-08-15 20:41

Conversation started today Pesma Duse Moje 15:17 Pesma Duse Moje PA STAVI OVO U GRUPU TETKA!A NE DA SELEKTUJETE JADNU DECU,KOJA SVOJU BOL NE UMEJU DA KANALISU NA PRAVI ANCIN.NIJE CUDO,MALI SU,OGORCENI,IZGUBILI DIVNOG DRUGA I RODJAKA,PREDIVNO DETE,GRAD ZALI ZA LAZAREM.NE SHVATAJU ONI STA JE UBICA I UBISTVO I ZIVOT...AL NE SHVATATE NI VI,MATORI LJUDI,ODRASLI.TO JE CUDO.BOJITE SE BOGA KAZETE?A CUVATE UBICU I BRANITE GA.SUZE I KLETVE NAS MAJKI STICI CE VAS.I VASEG UBICU.SVAKA NORMALNA MAJKA SE SOLIDARISE SA LAZAREVOM MAMOM.A NE SA MONSTRUMOM KOJI NIJE POKAZAO CAK NI TRUNKU ZALJENAJ I KAJANJA.ALI DZABA PISEMO...DA RAZUMETE NESTO,NE BISTE GA ATKO VASPITALI I SADA JOS MESTO AD GA KAZNITE VASPITNO VI GA PODRZAVATE U ZLOCINU.ALO,DETE DOBIJE JEDAN U SKOLI,PA GA RODITELJI KAZNE MALO,PRIMERENO U CILJU VASPITANJA.A VI PODRZAVATE ZLOCIN,NAJGORI.UBISTVO.ANDJELI SA LAZAROM.UBICA U PAKAO,NADAMO SE. Postovanje i saosecanje pred svakom ucveljenom majkom.Ja vas kao majka razumem.I ja bih svoju decu branila,kopala bih oci za njih.Ali zaista to radite na neprimeren ancin.Pratim danima sta radite vi a sta rade na Lazarevoj stranici.To se ne moze uporediti.Oni su izgubili sina a ipak su dostojanstveni u svom bolu.To je nadsvest.Kako mozete da onako bezocno lazete kad svi znamo ko je Stefan a ko je Lazar?Posto su mi deca tog uzrasta i bili su na mestu zlocina,odlicno znam sta je bilo kao ko su obojica.Niti je Lazar bio tako razvijen kao sto kazete,niti je vas Stefan cvecka.Nasli su mu alkohol kazete?A sta su ansli Stefanu?Dajte molim vas.Pozivate se na BOga i da ste vernici.Pa kako onda da pisete i lajkujete onakve gadosti o malom Lazaru.To sto pokusavate da pretstavite Stefana kao mladog,veselog,finog decka,ne uspeva vam.Jer Jagodina je mala i zna se ko je ko.A za siru javnost,ne treba,vec su ljudi videli ko je ko.Sad desilo se..niko nije to zeleo.Pitam se zasto ako majka ne pokusate da izgladite,da trazite oprostaj,nego jos dodajete so na ranu.Zenooooooo,neko je ostao bez sina i to kakvog!Sta biste vi na njihovom mestu?Mogu samo da zamislim,posto vidim da ste agresivni.Mene samo cudi jedno od vaseg sina:Zasto nije pobegao kad je video noz????Kako je posle znao da bezi od milicije,a nije znao kad je video secivo??/Ne,on je izabrao nacin koji mu i prilici.I najzad,on je izazvao svadju.Zasto ga niste vaspitali da se nepozvan ne ide nigde,a pogotovu ne na silu.Nece ga deca pa nece..znaci problem je u njemu,nemoguce da su svi ludi,samo on pametan.I ne pozivajte se na siromastvo i diskriminaciju jer znamo da nije tako.PROBLEM JE U NJEMU.Nije za zaljenje,sam je dosao da napravi problem...za njega steta,a jos veca za ono divno dete koje smo poznavali kao decka za primer.NADAM SE DA JE LAZAR U RAJU I DA CE VAS SIN BITI GDE MU JE MESTO.Od Bozijeg suda niko pobegao nije!Polako,udarice vas tamo gde i kad vas najvise boli!!!Ovo nije pretnja,ko sam ja da pretim i sudim.Samo se nadam i verujem u Boziju pravdu.Nikakav novac ni pretnje nece vam pomoci kad zakukate i vi jednoga dana..pa kad neki idiot bude pljuvao po vasem najmilijem pokojniku,videcete tad sta Lazareva majka dozivljava.A kako ste vaspitani i kako ste njega vaspitali,nije daleko dan kada ce upasti u takvu nevolju.U zatvotu ili na slobodi,.SVEJEDNO ON JE MRTAV.LES KOJI HODA.ZA DRUSTVO,DRZAVU,ZA SVE OSIMA PAR VAS KOJI STE MU NAJBLIZI.A LAZAR JE OTISAO U LEGENDU.ZAUVEK CE KAO PRAVEDNIK ZIVETI US RCIMA I SECANJU SVIH IOLE MORALNIH LJUDI,A TAKVIH JE VECINA.I cime se vi ponosite?Majka ubice???UBICA!!!!!!LAZAR OSTAJE SIMBOL DOBROTE,JUNASTVA,VITESTVA,ZRTVOVANJA.PS:Zbog takvih je i nosio noz,jer su ga vec sikanirali siledzije koji ne prezaju ni od cega.A da nije zeleo da ga ubije,vec samo uplasi,dokaz je kako je labavo drzao noz,da mu je ovaj oteo.Molimo se za Lazara i kunemo ubicu.Potpis:MAJKE JAGODINE.

Odgovori

NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA

#50 Re: TETKA

2014-08-15 20:42:21

#48: NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA - TETKA 

TETKA I OVO STAVILA NA GRUPU I POSLE DVA TRI DANA JA PRIMIM SLEDECI SADRZAJ

Gost

#51 Re: TETKA

2014-08-15 20:44:54

kakve su ovo majke pravopis kultura recnik ma samo da im pozavidis nema sta

kako ih samo nije sramota

Gost

#53 Re: TETKA

2014-08-15 20:54:13

sta reci na sve ovo ovako nesto zdrav um ne moze ni da pomisli ko god je to slao i pisao nije umno ni zdrav a ni cist nek im je bog u pomoc