Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica
Gost |
#26 Re: 123452014-08-13 08:32PRAVDA ZA NASEG STEFANA SIMOVICA !!!!!!!!!!! A SVI KOJI SU PRETILI I PRETE STEFANOVOJ PORODICI SVI NA SUD ZA UVREDU CASTI I UZNEMIRAVANJE PA DA VIDIS SVI BRE TREBA DA ODGOVARATE SAMO STO VI NISTE ZA ZATVOR VEC ZA NEKU PSIHIJATRIJSKU USTANOVU !!!!!!!!!!!!! BOLESNICI !!!!!!!!!!!!!!! |
stefanova tetka |
#27 tetka2014-08-13 11:24da da hvala za podrsku bog je gore mi smo dole jedan covek bio jako bolestan svi koji su ga poznavali patili su tog dana kad je doziveo nesrecu u bolnici su napali verbalno doktora a doktor na pitanje sta je kako je kad ce otvoriti oci itd odgovorio gospodo ako ovaj covek ima veka bice i leka mi smo uradili sto je do nas sve ostalo zavisi od njegove volje za zivotom ukoliko ste ga dovoljno zaduzili i ima cemu da se raduje u zivotu otvorice on oci ukoliko mu je zivot bio haos onda nisam siguran I VEOMA BITNA STVAR DA BI VAS BOG CUVAO MORATE I SAMI PRVO DA SE CUVATE A POSLE CE I ON POMOCI |
Gost |
#28 Pravnik2014-08-15 12:16Treba da vas je sramota ! Vi dusu nemate. Decko od 17. godina je mrtav, porodica mu je zavijena u crno. A vi ih jos vredjate, i pokojnika ne ostavljate na miru. Samoodbrana? Nije morao da mu zarije noz u mlado srce,koje je jos trebalo da kuca. A ne, on je frajer,mamin sin. Gospodjo mama,kako bi vama bilo da je sada vas Stefan na mestu Lazara? Vi sebe nazivate majkom a ne postujete tugu njegove majke. Cak i ako je u samoodbrani, zasluzuje kaznu i dobice je! Bog je veliki i ne znam kakvu vi pravdu trazite, vasem sinu su ruke krvlju natopljene, i njemu ce Bog suditi. Lazete sami sebe svi odavde. Da ste dobri ljudi, ne biste ni pisali ovakve gluposti i bili tako jadni. JEDAN MLADI ZIVOT JE ODUZET, a Stefan zivi i dise, i nema ni trunke kajanja, ali zivece celog zivota sa tim sto je uradio. JADNA SU VASA RAZMISLJANJA I VASE VASPITANJE. Uvek, kada nesto napisete o pokojniku, neka vam njegova slika bude pred ocima i nikad je nemojte zaboraviti. Mali, losi ljudi.Losi ste jer ne ostavljate pokojnika na miru. Razumem i majcinsku ljubav i prijateljsku i sve,ali ovo ne mogu da razumem i ne osudjujem. Po broju potpisa, mozete i sami da zakljucite sve. |
Gost |
#29 Re: Pravnik2014-08-15 19:48E OVAKO GOSPODINE PRAVNICE !!!!!!!! AKO STE UOPSTE PRAVNIK???? STEFANOVA MAJKA NIKOGA NE UZIMA USTA NE BI TREBALI NI VI NJU! KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA PISETE TO STO PISETE I DA VREDJATE TAJ POKOJNIK JE NOSIO NOZ I IZVADIO NOZ NA STEFANA I TACNO MAMIN SIN (LAZAR) IZIGRAVAO JE MANGUPA POKOJ MU DUSI ALI SAM JE BIO GLAVNI INICIJATOR SVEGA I BAS ON JE UPROPASTIO ZIVOT STEFANU ZBOG NJEGOVE LUDE GLAVE DA JE BILO SRECE DA NIJE BIO STEFAN NEGO TAKO DOBAR MOMAK DA ISPASTA JER SE NAPALJENI KLINAC PRAVIO VAZAN I IZIGRAVAO MANGUPA NAPAO JE DECKA NI KRIVOG NI DUZNOG I SAD KRIV STEFAN!!!! LAZAR BIO DIVNO DETE DROGIRAO SE PIO STALNO SE SA NEKIM KACIO BIO PROBLEMATICAN JOS U OSNOVNOJ SKOLI BIO VODJA SVOG KLANA.......SRAM VAS BRE BILO!!!!!!!!DOKLE GOD PLJUJETE PO STEFANU I NJEGOVOJ PORODICI MI CEMO DA BRANIMO IMAMO SVAKO PRAVO NA TO!!!!!!!! KAD ZNATE DA PAMETUJETE ODGOVORITE NA JEDNO PITANJE ZASTO JE LAZARU BIO POTREBAN NOZ???ZASTO GA JE NOSIO SA SOBOM?.....SAMO KUKAVICE SE TAKO PONASAJU I NOSE NOZEVE !!!!!!!!! SAD GA TU HVALITE TRAZITE OPRAVDANJE ZA NJEGOVE POSTUPKE??? STETA STO JE MRTAV JER SAD BI BIO U ZATVORU ON A NE STEFAN DA NOSI NA DUSI JEDNOG RAZMAZENOG I NEVASPITANOG KLINCA!!!!! UZAS !!!!!!! STO SE TICE VASPITANJA KOLIKO JE I KAKO BIO VASPITAN LAZAR TO SE VIDELO PO TOME STO JE NOSIO NOZ!!! TACNO DA IMA BOGA SUSTICI CE VAS BOZIJA KAZNA ZBOG TOGA STO PLJUJETE PO STEFANOVOJ MAJCI I SESTRI SRAM DA VAS BUDE.... TA ZENA SE NIGDE NE OGLASAVA A VI BEZ MILOSTI PLJUJETE PO NJOJ.... DACE BOG DA BUDETE BAS U NJENOJ KOZI ILI PA NA STEFANOVOM MESTU ALI NEMOJTE SE BRANITI PUSTITE DA VAS UBIJU... IMA BOGA VELIKI JE !!!! STO SE PRAVDE TICE UVEK JE SPORA ALI DOSTIZNA TE VECERI JE BOG BIO I STAO UZ STEFANA JER DA NIJE BILO BI OBRNUTO A DA JE BILO BAS SE PITAM VI KAO NE BI STALI UZ LAZARA ???? SRAM VAS BILO OD PRVOG DO POSLEDNJEG!!!!!!! ZABODITE NOS U SVOJ ZIVOT AKO GA UOPSTE IMATE I OSTAVITE I STEFANA I NJEGOVU PORODICU NA MIRU !!!!!!!! KAZITE FALA BOGU STO STEFANOVA MAJKA CUTI DA SAM NA NJENOM MESTU ZA SVE UVREDE PRETNJE I OSTALO JA BI KRIVICNU PRIJAVU TUZBU PA NA SUD!!!!!!! I DA "PRAVDA ZA NASEG STEFANA" I VERUJTE MI IZBORICEMO SE ZA TO I UPRAVO ZBOG TOGA STO ZNATE DA CEMO SE IZBORITI TO VAS I PLASI !!!!!!!!!! PRAVDA ZA NASEG STEFANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIJE TESKO SAZNATI KO SE KRIJE IZA PRAVNIKA CISTO DA ZNATE!!!!!!!! |
Gost |
#30 Re: Pravnik2014-08-15 19:52GOSPODINE PRAVNICE AKO SAMO JOS JEDNOM SPOMENETE STEFANOVU MAJKU LICNO CU SE POTRUDITI DA ZBOG TOGA ODGOVARATE PRED ZAKONOM! |
STEFANOVA TETKA |
#31 TETKA2014-08-15 20:01KAZETE MIRU PA MOJA MAJKA JEDVA SEBE NOSI NIJE DOSTA STO LAZAR NAPAO STEFANA NOZEM SAD JOS I MOJOJ MAJCI NA LEDJA DA GA NATOVARITE A STO SE TICE BOGA VELIKI PRASTAJU A SITNI MRZE SVAKO DOBRO GOS PRAVNICE KOLIKO JE RANA NA SRCU BILA DUBOKA I KAKO JE TO BILO NAJBOLJE BI BILO DA NE KOMENTARISETE UKOLIKO NISTE 100% UPUCENI TAKO DA STA DA VAM KAZEM STO VISE PLJUJETE PO MOM STEFANU JA SAM VAM SVE ZAHVALNIJA NEMOZETE VI DA PLJUJETE TOLIKO KOLIKO JE BOG U MENI TOLERANCIJE POSADIO PONOSNA TETKA |
NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA |
#32 tETKA2014-08-15 20:11STO SE TICE UVREDA JA OD NEKIH SKOLOVANIH ISKUSNIH PAMETNIH CENJENIH LJUDI NAUCILA DA SAMO ISTINA VREDJA COVEKA TAKO DA AKO NISTE PRIMETILI JA SE SVUD JAVNO POTPISUJEM ZA SVAKU VASU UVREDU U POKUSAJU IMAM SAMO HVALA JER JA SE NIKADA NECU SPUSTITI NA VAS NIVO ZA MENE JE ISTINA SVETINJA DA NISAM SIGURNA U OVO STO JESAM JA NEBIH SVOJE IME JAVNO OSTAVLJALA KOME GOD NESTO NIJE JASNO IZVOLTE +4368860103375 JAVITE SE PITAJTE SAMO SE BOGA BOJIM JA NE PRAVIM INSTANT PROFILE NA FEJSU DA BIH LAZNO PROPAGIRALA ISTINU I PRAVDU A PRETILA LJUDIMA OKOLO KAO STO MOJOJ PORODICI STIZU PORUKE OD CASNIH KAKO CE DA CERECE DEVOJCICU KOJA IMA SEST GODINA NITI JE STEFANU REKLA DA SE BRANI NITI LAZARU DA PONESE NOZ I NAPADA PO GRADU PA POSLE VI MENI TU PISITE STA GOD HOCETE SVE JE TO REJTING JOS JEDNOM HVALA |
Gost |
#332014-08-15 20:14SVAKA CAST TETKA !!!!!!!!!!!!!! PRAVDA ZA NASEG STEFANA SIMOVICA !!!!!!!!!! |
PONOSNA TETKA |
#34 IZVOLTE GOS PRAVNICE OVO JE KULTURA OVO JE LAZAROVO OKRUZENJE AKO SU GA OVAKVI VASPITAVALI STA DA KA2014-08-15 20:15
|
#35 TETKA2014-08-15 20:15 |
PONOSNA TETKA |
#36 TETKA2014-08-15 20:17 GOSPODINE SVE BONTON DO BONTONA KUCNO VASPITANJE STA DA KAZEM OVO JE STVARNO ZA NOBELA |
#37 Re: Pravnik2014-08-15 20:17 JOS JEDNA GOS PRAVNICE |
#38 Re: Re: Pravnik2014-08-15 20:18#37: NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA - Re: Pravnik JOS NISAM CULA DA SE BEBE RADJAJU LOSE OBICNO SU BEBE LEPE SLATKE MILE ALI DOBRO OVA GOSPODJA JE TAKO VASPITANA EDUKACIJA NA ZAVIDNOM NIVOU HVALA JOJ |
#41 Re: Pravnik2014-08-15 20:29IZVOLTE GOS PRAVNICE Bio je ovako problematican Poginuo je za 1000 dinara Stefan je dosao sa nekom devojko M Tatjana Simovic 15:47 Tatjana Simovic mlad je sve je to normalno ali njegovi nisu mogli da dopru do njega nije slusao kakvih 1000 din Miloš Imao je obicaj da nosi noz od kad su izboli njegovog druga Djoleta Duvao je Ali uvek je bio svestan Tatjana Simovic IZVOLTE GOSP OVO JE PISAO LAZAROV DRUG MENI U INBOX AKO VAS ZANIMA PREZIME IZVOLTE JAVITE SE |
#42 Re: Re: Pravnik2014-08-15 20:31#41: NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA - Re: Pravnik STVARNO SPOSOBAN I FIN LAZAR UDAVAN A POD KONTROLOM STA DA KAZEEM BAS JE IMAO ISKUSTVA SA MARIHUANOM |
#43 TETKA2014-08-15 20:37 JA SAM GOS PRAVNICE RODJENA POSLE SRAMOTE KAD JE PRAVDA U PITANJU IZVOLTE JOS JEDAN TEKST OD OVIH VASPITANIH |
Gost |
#44 Re: Re: Pravnik2014-08-15 20:37#41: NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA - Re: Pravnik pa kako tako fino dete drogirano lepo vaspitano a njegovi roditelji nisu mogli da dopru do njega cudo |
PONOSNA TETKA |
#45 Re: TETKA2014-08-15 20:38#43: NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA - TETKA NARAVNO SVI POD NEKIM LAZNIM IMENIMA TOLIKO O ISTINI A JA SE POTPISUJEM JER PRAVDA JE MOJE SREDNJE IME |
Gost |
#472014-08-15 20:41ovaj juce komentarisao pod sifrom 12345 danas je pravnik sta li je sledece |
#48 TETKA2014-08-15 20:41Conversation started today Pesma Duse Moje 15:17 Pesma Duse Moje PA STAVI OVO U GRUPU TETKA!A NE DA SELEKTUJETE JADNU DECU,KOJA SVOJU BOL NE UMEJU DA KANALISU NA PRAVI ANCIN.NIJE CUDO,MALI SU,OGORCENI,IZGUBILI DIVNOG DRUGA I RODJAKA,PREDIVNO DETE,GRAD ZALI ZA LAZAREM.NE SHVATAJU ONI STA JE UBICA I UBISTVO I ZIVOT...AL NE SHVATATE NI VI,MATORI LJUDI,ODRASLI.TO JE CUDO.BOJITE SE BOGA KAZETE?A CUVATE UBICU I BRANITE GA.SUZE I KLETVE NAS MAJKI STICI CE VAS.I VASEG UBICU.SVAKA NORMALNA MAJKA SE SOLIDARISE SA LAZAREVOM MAMOM.A NE SA MONSTRUMOM KOJI NIJE POKAZAO CAK NI TRUNKU ZALJENAJ I KAJANJA.ALI DZABA PISEMO...DA RAZUMETE NESTO,NE BISTE GA ATKO VASPITALI I SADA JOS MESTO AD GA KAZNITE VASPITNO VI GA PODRZAVATE U ZLOCINU.ALO,DETE DOBIJE JEDAN U SKOLI,PA GA RODITELJI KAZNE MALO,PRIMERENO U CILJU VASPITANJA.A VI PODRZAVATE ZLOCIN,NAJGORI.UBISTVO.ANDJELI SA LAZAROM.UBICA U PAKAO,NADAMO SE. Postovanje i saosecanje pred svakom ucveljenom majkom.Ja vas kao majka razumem.I ja bih svoju decu branila,kopala bih oci za njih.Ali zaista to radite na neprimeren ancin.Pratim danima sta radite vi a sta rade na Lazarevoj stranici.To se ne moze uporediti.Oni su izgubili sina a ipak su dostojanstveni u svom bolu.To je nadsvest.Kako mozete da onako bezocno lazete kad svi znamo ko je Stefan a ko je Lazar?Posto su mi deca tog uzrasta i bili su na mestu zlocina,odlicno znam sta je bilo kao ko su obojica.Niti je Lazar bio tako razvijen kao sto kazete,niti je vas Stefan cvecka.Nasli su mu alkohol kazete?A sta su ansli Stefanu?Dajte molim vas.Pozivate se na BOga i da ste vernici.Pa kako onda da pisete i lajkujete onakve gadosti o malom Lazaru.To sto pokusavate da pretstavite Stefana kao mladog,veselog,finog decka,ne uspeva vam.Jer Jagodina je mala i zna se ko je ko.A za siru javnost,ne treba,vec su ljudi videli ko je ko.Sad desilo se..niko nije to zeleo.Pitam se zasto ako majka ne pokusate da izgladite,da trazite oprostaj,nego jos dodajete so na ranu.Zenooooooo,neko je ostao bez sina i to kakvog!Sta biste vi na njihovom mestu?Mogu samo da zamislim,posto vidim da ste agresivni.Mene samo cudi jedno od vaseg sina:Zasto nije pobegao kad je video noz????Kako je posle znao da bezi od milicije,a nije znao kad je video secivo??/Ne,on je izabrao nacin koji mu i prilici.I najzad,on je izazvao svadju.Zasto ga niste vaspitali da se nepozvan ne ide nigde,a pogotovu ne na silu.Nece ga deca pa nece..znaci problem je u njemu,nemoguce da su svi ludi,samo on pametan.I ne pozivajte se na siromastvo i diskriminaciju jer znamo da nije tako.PROBLEM JE U NJEMU.Nije za zaljenje,sam je dosao da napravi problem...za njega steta,a jos veca za ono divno dete koje smo poznavali kao decka za primer.NADAM SE DA JE LAZAR U RAJU I DA CE VAS SIN BITI GDE MU JE MESTO.Od Bozijeg suda niko pobegao nije!Polako,udarice vas tamo gde i kad vas najvise boli!!!Ovo nije pretnja,ko sam ja da pretim i sudim.Samo se nadam i verujem u Boziju pravdu.Nikakav novac ni pretnje nece vam pomoci kad zakukate i vi jednoga dana..pa kad neki idiot bude pljuvao po vasem najmilijem pokojniku,videcete tad sta Lazareva majka dozivljava.A kako ste vaspitani i kako ste njega vaspitali,nije daleko dan kada ce upasti u takvu nevolju.U zatvotu ili na slobodi,.SVEJEDNO ON JE MRTAV.LES KOJI HODA.ZA DRUSTVO,DRZAVU,ZA SVE OSIMA PAR VAS KOJI STE MU NAJBLIZI.A LAZAR JE OTISAO U LEGENDU.ZAUVEK CE KAO PRAVEDNIK ZIVETI US RCIMA I SECANJU SVIH IOLE MORALNIH LJUDI,A TAKVIH JE VECINA.I cime se vi ponosite?Majka ubice???UBICA!!!!!!LAZAR OSTAJE SIMBOL DOBROTE,JUNASTVA,VITESTVA,ZRTVOVANJA.PS:Zbog takvih je i nosio noz,jer su ga vec sikanirali siledzije koji ne prezaju ni od cega.A da nije zeleo da ga ubije,vec samo uplasi,dokaz je kako je labavo drzao noz,da mu je ovaj oteo.Molimo se za Lazara i kunemo ubicu.Potpis:MAJKE JAGODINE. |
#50 Re: TETKA2014-08-15 20:42#48: NARAVNO PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA - TETKA TETKA I OVO STAVILA NA GRUPU I POSLE DVA TRI DANA JA PRIMIM SLEDECI SADRZAJ
|
|
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Слобода за Андреjа Гњота!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
4008 Kreirano: 2025-05-06
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
1911 Kreirano: 2025-05-05
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11678 Kreirano: 2025-02-13
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
1997 Kreirano: 2025-04-30
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
698 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
1856 Kreirano: 2025-04-18
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5048 Kreirano: 2025-04-17
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3120 Kreirano: 2025-04-28
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
253 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
854 Kreirano: 2025-04-25
NE DAMO ROGOZNU!
2369 Kreirano: 2025-04-27
PETICIJA ZA ZAŠTITU OD PREKOMERNE BUKE U VIKEND ZONI JANDA - SLANKAMEN I OKOLINA
150 Kreirano: 2025-05-02
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5540 Kreirano: 2025-04-16
Peticija protiv izgradnje benzinske pumpe na području zelene površine u MZ Mali Bajmok
75 Kreirano: 2025-05-05
Osporavanje prodaje odmarališta u Prčnju
1144 Kreirano: 2025-04-28
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
615 Kreirano: 2025-04-07
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6039 Kreirano: 2025-03-04
Hitno asfaltiranje Prnjavorske ulice u Budisavi - Da se ne živi u blatu u 21. veku!!
52 Kreirano: 2025-05-06
ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ НОВОГ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА РЕМ-а
10352 Kreirano: 2025-04-22
PETICIJA ZA OSUDU POSTUPKA PATRIJARHA PORFIRIJA U MOSKVI
286 Kreirano: 2025-04-26