Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Quoted post
Терминатор |
#539 Re:2011-12-14 19:461. Сви власници причају исто, "неће он, не напада", али што би то мене уопште занимало, да ли није напао, да ли је добар или није, поштуј закон, држи га на повоцу, немам ја шта са тобом да се објашњавам, не занима ме твој пас ни његова нарав, немам обавезу ни намеру ни да исказујем симпатију и доказујем да ја ето волим животиње (па шта и да их мрзим, моје право), нити било шта друго, немам уопште потребу да се удубљујем у то какав је твој пас, и то ми не пада на памет, поготово кад идем с дететом. 2. Никад нисам чуо да ико од вас тражи веће паркове за псе, уместо тога ви тражите изговоре да све буде као и досад, нећу да платим таксу, паркови су лоше решење, нека од пара за таксу направе веће паркове, то је ваша ствар и ваше право да тражите. Чарке међу вашим псима (који су ето као сви мирољубиви) и женке у терању су такође ваше ствари, шта они који немају псе и не интересују их те ствари имају с тим? 3. Нема разлога да се овде систем вредности не преиспитује, па и да се пас не упореди са свињом, која је интелигентнија од њега, чему искључивост? 4. Кад треба да се плати такса онда изгледа нисмо ни Европа ни Азија, онда одједном постајемо свет за себе, опет лицемерје. 5. Ако ја за свој ауто плаћам чак и осигурање од ауто одговорности, не видим у чему је проблем да власник плати таксу за пса, и да испоштује све што закон предвиђа, дакле, кајиш, за велике расе корпу (шта беше то) и да чисти гованца за својим "мудрим" најбољим пријатељем. Ако је то некоме испод нивоа, нико никога не тера да држи пса, али ако решиш да га држиш, зна се, чишћење за њим, и нема пуштања на улицу кад се "играчка" изгустира. 6. Са људима који имају нормалну комуникацију нормално комуницирам, са извитопереним дегенерицима умем другачије у сваком смислу. |
Odgovori
Gost |
#545 Re: Re:2011-12-15 01:01:03Izvini molim te sto tebe tera na toliki bes ,zbog cega si toliko ocajan pa ti sve ovo ovde dobro doslo da istreses frustracije ,ne razumem zasto si ovde kad si kontras ,da vredjes ili sto? Idi negde drugde i ljuti se i svadjaj sa onim ko te doveo u takvo stanje ,ili ne smes u kuci da pisnes od zene?Idi brate s milim bogom i ostavi ovaj narod na miru ,tebe niko ne dira ,a za auto svi placamo,sta hoces.Kako da objasnis ono sto se desilo u Leskovcu gde je onaj gospodin uletio u skolsko dvoriste sa dzipom i unesrecio onu devojcicu i njenu porodicu.Kome sad da stavimo povodac i korpu?Ko je tu opasan po zivot dece?To je ono o cemu treba da se vodi prica na tv ,a ne da li neko ima kucnog ljubimca.Pedofili ,manijaci ,sekte ,ludaci svi oni koji lupaju na nasa vrata dok su nam deca sama kuci oni su opasna rasa ,a posto su meni provaljivali u stan kad mi je dete bilo samo kuci i istraumiralo se ,nas "opasan : pas je zalajao i stao ispred mog deteta da ga zastiti pa su gospoda lopovi pobegli ,a da nije opasni bio sa njim sta bi bilo? |
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1133 Kreirano: 2025-06-29
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
1969 Kreirano: 2025-06-12
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
3618 Kreirano: 2025-06-24
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
6202 Kreirano: 2025-05-05
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8578 Kreirano: 2025-06-12
Петиција за смену Загорке Доловац
280 Kreirano: 2025-06-26
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3403 Kreirano: 2024-12-05
GAŠENJE KANCELARIJE ZA KiM
26 Kreirano: 2025-07-02
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
754 Kreirano: 2025-06-18
ZAUSTAVI ŠIRENJE BEOGRADA NA VODI
5452 Kreirano: 2025-05-25
PETICIJA ZA RASKIDANJE UGOVORA GRADA NOVI PAZAR I TABLOIDA INFORMERA
195 Kreirano: 2025-06-04
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
1549 Kreirano: 2025-06-08
СПАСИМО САМОДРЕЖУ У КОЈОЈ СЕ ПРИЧЕСТИЛА ЛАЗАРЕВА ВОЈСКА
614 Kreirano: 2014-03-03
Smanjiti cenu karte na gradskom bazenu u Velikoj Plani
245 Kreirano: 2025-06-19
ZAHTEVAMO SMENU ZAGORKE DOLOVAC, NENADA STEFANOVIĆA I BRANKICE MARIĆ
2632 Kreirano: 2023-03-03
Zahtevamo zakonsko priznanje pasa za emocionalnu podršku (ESA) u Srbiji
53 Kreirano: 2025-06-22
Djeca iz OS "Oktoih" ne smiju biti premjestena u druge skole!
152 Kreirano: 2025-06-18
🛑 STOP reviziji istorije: Zahtijevamo protest 13. jula i hitno usvajanje zakona o zabrani fašističkih organizacija i simbola!
1498 Kreirano: 2025-06-16
Peticija za oslobađanje političkih zatvorenika!
5186 Kreirano: 2025-04-24
SENZORI ZA ŽIVOT DECE! DIJABETES REVOLUCIJA
16034 Kreirano: 2023-11-06