Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Quoted post
Gost |
#5422011-12-14 23:30Terminator valjda se nebavis ugostiteljstvom kod tebe nikad nebi jeo...ako te nezanima sto onda ovde pises... a plasis se kera na povodcu bez korpe, predji na drugu stranu ulice i nema problema, problem je u coporima lutalica koje nocu a vidjao sam i preko dana spartaju u skoro svakom kraju, mene i mog psa su napali i dosta ljudi koje licno znam su dozeiveli slicno...i nikom nista video sam dva puta sintere u zivotu a mi smo ludi i trebamo da placamo ovaj harac malo sutra, i trebamo svi u dva skucena parka da izvodimo pse ko u Ausvicu, da znam gde ti je auto obavezno bi doveo kera da ti se popisa na gumu pa da se nerviras jer nisi cist u glavu, evo jutros nepomerio se sa mesta krecem na posao stajem ispred kola ulazim i osetim takav smrad da je krenula pegla da mi krece istrcavam i vidim da sam ugazio u coveciju povracku ispred vozacevih vrata se neko ispeglao kao svinja mozda si to bio ti ?ko ce ga znati... zezas nas ovde i provociras sigurno si klinac ides i bacas petarde po ulici a na internetu postajes terminator :) ziv bio |
Odgovori
Терминатор |
#548 Re:2011-12-15 10:37:04Ево типичног поремећеног дебила коме је кер важнији од човека, вероватно јер му чува брак. Није нормално дебилу да се људи склањају јер будала мисли да је улица његова па је пустио пашчурину и ужива како се сви склањају испред њега и његовог џукца. Наравно док се не нађе неко коме није у природи да се склања пред дегенерицима, а још је и расположен за васпитне мере па и он и његов џукац заврше ишутирани, чисто да схвати да је улица јавна површина. А што се тиче запишавања гуме, слободно дођи, могу и адресу да ти дам, само се спреми да одмах полижеш то што је твој кер запишао, већ сам имао такве случајеве. |
Panto |
#788 Re:2013-04-15 12:58:04Jedan komsija tako pustao kera da pisa po mojoj felni, a onda jednog dana keru pozlilo, izgleda da je kerina naletela na kerozan u blizini felne, i tako, moje felne su sad ciste, kao sto je cistija i cela okolina... A ja se naravno vrlo ljubazno javljam komsiji koji jos uvek boluje sto je izgubio ljibimca. Ali sta da se radi, o ljubimcima treba voditi racuna, pogotovo paziti kako i sta rade... |
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Слобода за Андреjа Гњота!
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
4234 Kreirano: 2025-06-24
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
2342 Kreirano: 2025-06-12
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8590 Kreirano: 2025-06-12
🛑 STOP reviziji istorije: Zahtijevamo protest 13. jula i hitno usvajanje zakona o zabrani fašističkih organizacija i simbola!
1505 Kreirano: 2025-06-16
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1227 Kreirano: 2025-06-29
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
840 Kreirano: 2025-06-18
Zabrana ulaska Jelene Karleuše u BiH zbog uvreda žrtvama genocida u Srebrenici"
666 Kreirano: 2025-07-11
Peticija za dodjelu Trinaestojulske nagrade organizaciji The Books of Knjige
3272 Kreirano: 2025-06-04
ZAUSTAVI ŠIRENJE BEOGRADA NA VODI
5461 Kreirano: 2025-05-25
Hitno uklanjanje mobilne bazne stanice
468 Kreirano: 2025-06-19
PODRŽI BUDUĆNOST OBRAZOVANJA: ZAHTEVAMO KONKRETNE MERE!
3236 Kreirano: 2025-02-07
Peticija za zaustavljanje radova na gradilištu investitora “Mili Company” u Pljevljima
325 Kreirano: 2025-07-06
Петиција за смену Загорке Доловац
300 Kreirano: 2025-06-26
Smanjiti cenu karte na gradskom bazenu u Velikoj Plani
250 Kreirano: 2025-06-19
Zaustavimo trovanje pepelom – Zaštitimo sela u okolini termoelektrane!
221 Kreirano: 2025-07-08
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
1567 Kreirano: 2025-06-08
ПЕТИЦИЈУ ЗА ИЗГРАДЊУ СЕКУНДАРНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ДЕЛУ НАСЕЉА БАТАЈНИЦА
169 Kreirano: 2025-07-06
PETICIJA ZA RASKIDANJE UGOVORA GRADA NOVI PAZAR I TABLOIDA INFORMERA
198 Kreirano: 2025-06-04
ZA PRAVEDNIJE CENE KOMUNALNIH USLUGA - IGAZSÁGOSABB KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÁS ÁRAKÉRT
154 Kreirano: 2025-06-16
Djeca iz OS "Oktoih" ne smiju biti premjestena u druge skole!
152 Kreirano: 2025-06-18