Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

Quoted post

Gost

#335 Re: j

2012-03-23 09:52

#334: SĐ -

Da,ok,razumem,ali 1352 potpisa i sta? Premalo je pojedinaca. U prevozu ljude bas briga sto jedino ja ili jedino vi ne ponistavate vasu kartu i raspravljate se sa kontrolorom. Nikakvog efekta nema, kao ni meilovi  koje sam ja, a verujem i vi poslali svima koji imaju veze sa ovim sistemom. Nikakvog konkretog odgovora nije bilo, svi odgovaraju prilicno uopsteno, a poneta je samo jedna, tesko se u danasnje vreme moze protiv sistema, bilo kog, cak i ako zivimo u doba demokratije! A stav ljudi tesko da cete pokrenuti preko peticije i starnice na fejsbuku, evo recite kolikoje vremena proslao od pocetka peticije? I koliko svako od nas pojedinacno radi sve sto je u nasoj mogucnosti, i nista. I to je realnost,osim malih odjeka u pojedinim medijima nista, i cak i to ide u korist samo ovom sistemu. Ajde onda da pokrenemo neku grupnu tuzbu ili nesto tako. Papirne peticije mozda i zavrsavaju u kanti, ali upravo smo svi bili svedoci uspeha jedne gradjanske inicijative prenete na ulice Glasaj za bebe. Mozda da jos neko nesto predlozi

Odgovori

Gost

#336 Re: Re: j

2012-03-23 11:22:20

Gost

#338 Imam sledeći konkretan i lako ostvariv predlog :

2012-03-23 12:54:32