Hitna smena uprave FK Partizan

Možda je ova peticija uzaludna, ali bar može poslužiti da iskreni i pravi navijači, kojima je zaista stalo do Partizana  iskažu nezadvoljstvo načinom na koji funkcioniše klub.

Razlozi sa smenu ove uprave:

- KATASTROFALAN prelazni rok

- kao i prethodna uprava nema ambicije u Evropi, pokušaj da se bez ijednog uloženog evra uđe u Ligu šampiona je sramota za klub, što znači da je samo važna prevlast u blatu i mulju srpskog fudbala, a utešno učešće u Ligi Evrope je samo maska za neuspeh

- zbog čega nije već razrešen dužnosti trener Zoran Milinković? (razlozi dobro poznati)

- rezultati koji su ispod očekivanja, sramna partija u 149. večitom derbiju, zaostatak od osam bodova za Crvenom zvezdom ( sistem bodovanja i meč manje ne smeju biti uteha), tačno je da uprava ne igra fudbal, ali zato dovodi igrače i trenera, stoga je ona NAJVEĆI KRIVAC, nema opravdanja

- zašto nije zadržan bar Branko Ilić, koji je jedini valjao u ovoj nesrećnoj odbrani, zar su tih 160 000 na godišnjem nivou bili toliki problem, ulaskom u LŠ bi se to bez problema pokrilo, mora se nešto i uložiti, makar u sopstvene snage, ugledajte se na Bate Borisov, koji funkcioniše na taj način i peti put u sedam godina igra u eliti

- nema sistema niti planskog rada, klub funkcioniše na gotovo amaterskom nivou

- koje kvalifikacije preporučuju Miloša Vazuru za generalnog direktora Partizana, osim što je ''napredan'' momak i šta on uopšte zna o načinu na koji funkcioniše današnji fudbal i odakle mu pravo da glumi i sportskog direktora i dovodi igrače, koje više nijedan ozbiljan klub ne želi

- besmislene izjave Milorada Vučelića, koje samo štete klubu (setimo se obećanja Andriji Živkoviću), čovek koga je vreme pregazilo i više nigde ne predstavlja autoritet, potpuno nepotreban u klubu

- očajan predsednik Zoran Popović, koji nije ništa uložio od obećanog, čak nije znao do dolaska u klub ko je Saša Ilić, duže vreme neuspešan biznismen, neproduktivan i nebitna figura u Partizanu, bez obzira što je na čelu kluba

- loš marketing i nedostatak adekvatnih sponzora

- zašto je još u klubu Ljubiša Tumbaković, koji se pokazao kao antitalenat za sportskog direktora i povrh svega doveo Snežanu Filipović, koja apsolutno ne radi ništa osim što je na platnom spisku kluba

I više nego dovoljno! SMENA!