Spasimo Billya i njegovog vlasnika
This comment has been removed by the person who wrote it.
Zao mi deteta ali roditelji trebaju imati svoju decu pod kontrolom i budnim okom. Mala deca su neuracunljivija od bilo kog odraslog pasa.
Otvarajte sirom oci a ne posle krivi vam psi i njihovi vlasnici.
P.S. I ja sam kao dete ujedana od pasa ali sama sam bila kriva i fala bogu nisam zamrzela te divne zivotinje. Ali naučila da ih postujem i da oni nisu igračke za malu decu nego ziva bića.
Re:
Ljudi, staford kada ujeda sa namerom, on ima blokadu i ne pusta.
Ja bih majku tuzila za klevete i pretrpljeni stres, izlaganje deteta opasnosti i nebrigu o detetu. Ja svoje dete kad setam, ne dam mu da pridje stafordu, iako ih ja licno obozavam i imala sam ga godinama.
Nema tu mnogo sta da se komentarise,vlasnik je kriv zbog toga sto pas nije imao korpu,ali majka je kriva sto je dozvolila detetu da prilazi nepoznatom psu...jos ako je istina sto se prica po gradu da je mala razmazena i da je navikla da sve moze,to je majci jos veci minus,sutradan moze da trazi i lava da mazi i sta-dozvolila bi joj pa bi lav posle bio kriv... ;)Imam sina,a imam i pit bula u dvoristu tako da znam o cemu pricam....da je as zgrabio devojcicu kako majka po svim novinama daje izjave od nje nista ne bi ostalo,jer pas kad agresivno napadne on kida.ne gricka!
hmm
Dakle,
1. kriva je najpre devojka koja je uzela psa.
2. Sledeci je kriv vlasnik koji je dozvolio da neko drugi njegovog psa vodi.
3. Sledeca je kriva majka koja se pravila pametna a ocigledno da nema pojma o psima vec samo one izreke "zna pas ko ga voli a ko ne" itd..
4. Krivica je na ocu koji je hteo da tuce mladica, mada bih i ja tako odreagovao isto da imam dete i da mu se nesto desi, instinkt je cudo. Ipak opravdano ili ne krivica postoji.
To je hronologija kojim se treba odredjivati krivica i kazna.
pas tu nista nije kriv.
Nećemo da ispaštamo za tuđe greške! Ni mi ni naši psi!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.