Podrska Sasi Jankovicu
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Podrska Sasi Jankovicu
Gost |
#1762015-04-23 09:19Podrska Zastitniku gradjana. Protiv nasilnickog ponasanje negi ljudi iz vladajuce partije. Dosta nam je Pinkizacije, Vulgarizacije srpskog drustvo. Dosta nam je Mitrovicevi vulgarni emisije koje ih ima sve vise i vise. Dosta nam je da eograd bude smatran samo za mestgo sa vulgarnimklubovima, vulgarnim zenama i muskarcima u njima. Dosta pritisaka na Sasu Jankovica koji lici na linc |
Gost |
#1792015-04-23 11:13Iz moralnih obaveza prema instituciji zaštitinka građana. Mada ništa se neće promeniti u ovoj državi. Svi instrumenti vlasti su kod SNS koje upotrebljavaju da sačuvaju svoju vlast, uz obilatu podršku EU. Mi nemamo alternativu, DS nam je uništila i jedini krivac za ovo dešavanje, svojim ne činjenjem da ustroje Srbiju kao normalnu državu. Klizimo u diktatur Ps: Da podsetim .. na Martin Niemöllera Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam ćutao; jer nisam bio komunista. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam ćutao; jer nisam bio socijaldemokrata. Kada su došli po sindikalce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalac. Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni. |
Gost |
#1802015-04-23 12:40Zato sto je i instituciji Zastitnika gradjana, kao i Sasi Jankovicu, zaista potrebna zastita zbog hajke koja se vodi u medijima bliskim premijeru i vladajucoj stranci. Zastitnika mogu jedino da zastite gradjani Srbije. Evropa ce uputiti par packi Vladi Srbije, kao sto to sada cini, ali nista vise od toga. |
Gost |
#1832015-04-23 14:58Ova nacija, kao i globalizovani vrli novi svet, teže materijalnom boljitku prodajući dušu, odnosno, personalnu autonomiju i integritet, odričući se lične odgovornosti i lične i kolektivne slobode. Depersonalizacija, alijenacija i sedenje na sopstvenim potrebama sve manje izazivaju frustraciju u građanstvu, a sve više se doživljavaju kao prirodno stanje stvari. To je, samim tim, i prirodan ambijent za autoritarnu tiraniju titoističkog modela, a sociološki i antropološki gledano, evolutivni korak unazad. Motiv da podržim instituciju ombudsmana i delovanje Saše Jankovića je moj lični vapaj za slobodom, koju, na ovim prostorima, za svog života, pamtim jedino za premijerskog mandata svog heroja, fanatika slobode -- Zorana Đinđića. Sada stasavaju generacije koje nisu tu slobodu nikada doživele, te ni same ne umeju da baštine slobodarske tekovine. One koje su imale privilegiju te dve-tri liberalne godine, mahom su zaboravile na to, brinući o preživljavanju ili o gramzivosti. Zastupam svako izražavanje slobode u anarhističkim limitima, smatrajući to iskonskom biti ljudskog roda. Pred našom nacijom, kao i pred čitavom vaseljenom, u, nikad većim, iskušenjima 21. veka, dva su legitimna izbora: (1) oslobađanje uma i samosvesti ili (2) beskičmenjaštvo. Birajmo slobodno. |
Gost |
#1842015-04-23 15:15Potpisivanjem ove peticije zelim da kazem"NE"ljudima koji se sluze lazima kako bi diskriminisali sve ljude koji se usudjuju da traze odgovor na pitanja"Zasto se u Srbiji desava mnogo toga tuznog i ruznog i ko je odgovoran sto ovde nikada nije bilo ovako lose?"U potpunosti podrzavam gospodina Sasu Jankovica i zelim mu da istraje u svojoj resenosti da radi svoj posao. |
Irfan |
#185 Da idemo napred2015-04-23 19:16Ukoliko dozvolimo da se vrsi hajka prema ovoj instituciji, smenjice ga pa ce postaviti podrobnog.
Moramo svi stati u zastinu ljudio koji rade svoj posao to nam je jedini nacin da idemo napred. |
Gost |
#1862015-04-23 19:18Stvar je apsolutno ispolitizovana, i to na veoma primitivan i vulgaran nacin od strane provladinih medija i clanova vladajucih partija koji si uzeli sebi za pravo da budu i sudija u tuzilac. Ponekad se zaista stidim sto sam gradjanin ove drzave! |
Gost |
#1872015-04-23 19:19podrzavam sasu jankovica. retka svetla tacka u mraku u kom je srbija. |
Gost |
#1882015-04-23 19:20Ovi pioniri iz SNS Djukanovic i ostali picopevci su katastrofa..e moja Srbijo kukavna si kad te ovakvi vode |
Gost |
#1892015-04-23 19:21Ja nažalost nisan nikada zaboravila NJIHOVU vlast od pre dvadeset godina pa me ništa od ovoga ni neiznenadjuje.Nedajmo na gospodina Jankovića. |
Gost |
#1902015-04-23 19:23Peticiju sam potpisala, jer je gdin Janković jedan obrazovan, pametan i pošten čovek, čovek koji zaista pomaže nama običnim građanima. Iz ličnog iskustva ovo govorim, jer mi je jedino on pomogao u mojoj borbi sa gcsr u Beogradu i potkupljenim, beskrupuloznim i nemoralnim socijalnim radnicima istih. |
Gost |
#1912015-04-23 19:43Zato sto ne zelim da zivim u Srbiji gospodara Vucica u kojoj ce sve sto mu nije po volji biti osudjeno i osporavano svim sredstvima. Ne mogu da verujem da se u danasnje vreme raspravlja o dogadjajima od pre 22 godine samo da bi se blatio Sasa Jankovic i sve to na nivou toliko nedostojnom da neko ko vodi jednu drzavu ne bi smeo ni da pomisli da to sebi dozvoli.... |
Gost |
#1922015-04-23 19:50Jer postoji ocigledan organizovan i insinuiran pritisak na njegov integritet |
Gost |
#1932015-04-23 19:50Smatram da covek radi dobro svoj posao .Ovo je klasicna zamena teze.Mogli su za promenu da iznesu detalje iz proslosti Igora Becica, Maje Gojkovic... |
Gost |
#1952015-04-23 19:59Kažeš ono što čika Vučku ne odgovara, a on odmah pusti Vučiće da te izujedaju! |
Gost |
#1962015-04-23 20:00Prljava kampanja vlast protiv zaštitnika građana izraz je njene nespremnosti da prihvati kritiku, pa i onda kada ova potiče od nezavisnog regulatornog tela. |
Gost |
#1972015-04-23 20:02Zar je potreban komentar? Sasa Jankovic je glas razuma svih nas uplasenih, prestrasenih koji se bojimo za buducnost svoje dece |
Gost |
#1982015-04-23 20:11Suviše je očigledno da je zaštitnik izložen napadima zbog brata predsednika vlade |
Gost |
#1992015-04-23 20:19Kad god uplaim tv prijemnik, slu[am samo o tom nesretnom doga]aju iy 1993. Ya[to sada toliko pri;aju o tome_ Bruka i sramota ya demokratiju. |
Gost |
#2002015-04-23 20:29Sve više osećamo fašizam koji sprovodi vlast. Pominjanje događaja od pre više od dvadeset godina u cilju degradiranja ličnosti g. Jankovića, govori da će naši usrećitelji koristiti svako saznanje o bilo kome da nas drži pokornim.To nećemo da trpimo bez obzira na podršku koju imaju. |
|
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Ukinimo putarinu Kovilj-Novi Sad -STOP DISKRIMINACIJI
743 Kreirano: 2025-07-15
Zabrana ulaska Jelene Karleuše u BiH zbog uvreda žrtvama genocida u Srebrenici"
705 Kreirano: 2025-07-11
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
4244 Kreirano: 2025-06-24
Peticija za zaustavljanje radova na gradilištu investitora “Mili Company” u Pljevljima
417 Kreirano: 2025-07-06
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
2403 Kreirano: 2025-06-12
Zaustavimo trovanje pepelom – Zaštitimo sela u okolini termoelektrane!
239 Kreirano: 2025-07-08
Beneficirani radni staž za zaposlene u predškolskim ustanovama
211 Kreirano: 2024-10-03
Izgradnju sprava za vezbanje na otvorenom
69 Kreirano: 2025-07-13
Peticija za unapređenje prava osoba obolelih od celijakije u Republici Srbiji na sigurnu bezglutensku ishranu
1904 Kreirano: 2025-05-27
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1251 Kreirano: 2025-06-29
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
851 Kreirano: 2025-06-18
ZATVARANJE AVENIJE MB
2844 Kreirano: 2025-02-16
Ukinuti odluku o poreskim zonama u opštini Novi Bečej, jer je neosnovana i vratiti stare zone, kao i ostavka Milenka Garcev predsednika SO Novi Becej
336 Kreirano: 2025-05-13
Петиција за смену Загорке Доловац
309 Kreirano: 2025-06-26
Peticija za uklanjanje biste Dragana Markovića Palme iz parka Aračlijski potok na Đurđevom brdu.
14 Kreirano: 2025-07-12
ПЕТИЦИЈУ ЗА ИЗГРАДЊУ СЕКУНДАРНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ДЕЛУ НАСЕЉА БАТАЈНИЦА
171 Kreirano: 2025-07-06
DA SE NE PONOVI 6.OKTOBAR !
11 Kreirano: 2025-07-09
"Za dostupan prolaz svima – adaptacija podzemnog prolaza na železničkoj stanici Batajnica"
9 Kreirano: 2025-07-15
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8595 Kreirano: 2025-06-12
Manifest Nove Srbije 2025
6 Kreirano: 2025-07-13